I’m Watch: Smartwatch Pertama di Dunia

Diterbitkan Pada 28/11/2011 | Oleh cisdel | Gajet & Teknologi

Pada zaman sekarang ini smartphone atau telefon pintar menjadi topik perbualan yang hangat di bibir setiap orang tidak kiralah sama ada penggemar gadget atau tidak. Penggunaan telefon dan teknologi pintar sudah semakin mendapat tempat di kalangan masyarakat sekeliling kita. Post kali ini kami bukan mahu kongsikan tentang SmartPhone tapi tentang SmartWatch atau jam tangan pintar pertama di dunia, I’m Watch. Ia dikuasakan dengan Freescale processor IMX233, skrin sentuh 1.54inch dan Android 1.6. Ia juga dilengkapi dengan RAM 64 MB dan 4 GB memori.

Im watch1 Im Watch: Smartwatch Pertama di Dunia

I'm watch

jam android1 Im Watch: Smartwatch Pertama di Dunia

smart watch Im Watch: Smartwatch Pertama di Dunia

skrin sebesar 1.54 inci dengan resolusi 240 x 240

gambar jam modern Im Watch: Smartwatch Pertama di Dunia

juga akan didatangkan dengan pelbagai warna pilihan

im watch2 Im Watch: Smartwatch Pertama di Dunia

terkesima tak tengok I'm Watch ni?

Berminat nak beli smartwatch ini? Jam pintar ini hanya akan mula dijual pada Januari 2012 dengan pelbagai fungsi yang menarik. Ia dapat dipadankan dengan iPhone dan Android Phone untuk penggunaan taha maksima. Untuk keterangan lanjut sila layari sumber kami. Anda juga mungkin berminat dengan rekaan jam tangan solar yang sangat cool ini.

cisdel jam Im Watch: Smartwatch Pertama di Duniasumer smartwatch imwatch

Kongsi Artikel

7 Responses to I’m Watch: Smartwatch Pertama di Dunia

  1. izz berkata

    perghh…..leh sent mesej plak tu…..nk beli..nk beli…..

  2. aisyah ahmad berkata

    hebat betul.zaman ni zaman touch2.dah tak da type2 ni.hehehe

  3. OM berkata

    tak bole jadi ni, kene order j

  4. aie berkata

    1.6?? mnyesal la gune..haha

  5. sollehahn berkata

    idea mantap, design mantap, tapi….

    apsal guna android 1.6???????????????????tak berbaloi, byk limitation…

    kalau dia guna Ice Cream Sandwich(4.0) kompem aku angkat sejibik…huhu

  6. Najwa berkata

    Wahh smart lah + comel kalau ada nak yang kaler merah ngan hitam dan putih tuu…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>