Koleksi Gambar Kucing yang Sangat Gemuk dan Comel

Published On 31/12/2011 | By cisdel | Comel

Kami di cisdel.com memang suka kongsikan gambar gelagat-gelagat dan aksi haiwan yang comel dan mencuit hati. Kucing adalah antara binatang yang kami sering paprkan di blog ini kerana terdapat banyak sumber-sumber yang menarik. Post kali ini kami nak kongsikan koleksi gambar kucing yang sangat gemuk tapi comel. Semoga anda terhibur :)

real fat cat

semua kucing yang ada dalam post ini real ye bukan photoshop

another_fat_cat

dah macam semak je

babycat5

anak kucing gemuk comel

Cute-and-Funny-Pictures-of-Fat-Cat-Giuly

ape pandang-pandang?

Kucing gemuk tidur

Kucing gemuk tidur

fat-cat1

kucing gemuk berduit

kucing gemuk dengan vet

tak boleh blah muka vet tu haha

Fat-Cat-Giuly-8

nama kucing ni Giuly

Maine coon cat

Maine coon cat

kucing tidur

perghh buat bantal peluk best ni

kucing gemuk dumbell

dah boleh kalau tiap-tiap hari angkat kucing ni boleh tough awek kat belakang tu

kucing gemuk

rasa nak picit-picit je kucing ni haha

kucing besar dengan baby

lagi besar daripada baby tu -.-

ya fat-cat

fat cat

z big-fat-cat

perghh macam best je peluk tu

fat cat cute

muka sedih je kucing ni

Kucing paling berat di Jerman

Kucing paling berat di Jerman

kucing putih snowball

macam snow ball je rupa dia

z kucing gemuk

ape pandang-pandang?

z y kucing gemuk

tadaaa!

z z kucing gemuk

ye cik ku nak minum ape

Kami cadangkan supaya kucing-kucing ni semua ikut rutin yoga macam kucing-kucing yang pandai yoga ini. Baru la boleh jadi kurus dan seksi haha. Err tapi kalau nak maintain macam tu pon takpe, comel! Seronok untuk dipeluk

cisdel nak kurus

sumber: smilepanic

Kongsi Artikel

23 Responses to Koleksi Gambar Kucing yang Sangat Gemuk dan Comel

  1. panda bulat says:

    comel.tpi kesian sebab obesity..mesti byk penyakit :( tpi kalo maine con cat memg saiz besar,kucing org putih..

    ★•.¸
    ¸☆´.•´
    .•´✶`*.
    *.*★
    . ✶•´ ☆´,•*´¨★ Ձ๏1Ձ
    ¸✶.•´¸.•*´✶
    ☆´¸.•★´ ¸.✶* ☆★
    ☻/ღ˚ •。* ♥♥ ˚ .˚✰˚ ˛★.* 。. ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
    /▌*˛˚ ░ٌٌٌӇ░ٌٌٌƛ░ٌٌٌƤ░ٌٌٌƤ░ٌٌٌƳ ░ٌٌٌ░ٌٌٌƝ░ٌٌٌЄ░ٌٌٌƜ░ٌٌٌ░ٌٌٌ Ƴ░ٌٌٌЄ░ٌٌٌƛ░ٌٌٌƦ░ٌٌٌ!░˚ ✰* ★
    / ˚. ★ *˛ ˚♥♥* ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ ♥♥ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚ ♥♥

  2. iqa says:

    perghhhhh…..gmk2 la kcg nie….comel plak tuu….cam nk pelok jerr….grm….

  3. Niniey Nazirah says:

    cute lha gebu smuanya kalau jadi bantal peluk kan best……………..hihi……… :) 😀 <3
    I like all of the cats

  4. Niniey Nazirah says:

    aku nak kucing tu juga bleh tak adalah yg besar dari baby haha………………..

  5. miss nadya says:

    eee…geramnyer nengok..pakcik nad ada sekor..:)

  6. Niniey Nazirah says:

    btul ke pakcik Miss Nadya ada sekor cute ke?????
    jadi bantal pluk kan best……………. :)

  7. Princess Niniey Nazierah says:

    cute lah………………………………….
    pergh!!!!!!!!!geramnya kan…………:) ^_^

  8. ain says:

    fuuuhhhhh..!!!!!gmok2 nie ekkk..em,mst snang ati ney…hihihi

  9. AbgGombakTawau says:

    nie cat kah bear hahahaha

  10. che siti nadia says:

    semua kucing kt sini comellllllll

  11. che siti nadia says:

    gemuk gemuk semua kucing kat seluruh negeri

  12. Juan says:

    ni bagi makan apa ni sampai gemuk mcm ni

  13. khairil says:

    haha, memang comel kucing2 ni. tp selalunya kalau kucing gemuk camni sebab ada penyakit. gemuk sangat pun tak boleh sebenarnya, mcm manusia jugak, huhu.

  14. yahaya says:

    comel comel…alahai…

  15. harniza says:

    atokoi apa benda binatang ni besarnya macam munusia sudah bah

  16. astaga cute tapi kali macam makan banyak pulak hehe bersenam ke hehehe

  17. Kucing Comel says:

    Reaksi wajah si gemok comel yang gambar no 4 tu memang mahal! Apa pandang pandang. Hehehehe

  18. nursyasya alya irdina bt. roslan says:

    comel sgt dh tu kalau lbh gebu x ape lh hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *