ST0-47X 1Y0-972 NS0-163 650-325 50-676 1Z1-516 C2180-374 CISSP-ISSAP HP0-Y40 70-467 9L0-408 070-576-Csharp A6030-041 50-694 A2090-421 50-664-(575b) 642-436 1Z0-861 000-567 HP2-E33 GB0-360 070-086 E20-326 250-310 CV0-001 CTAL-TM_Syll2012 642-091 HP0-J18 00M-198 COG-132 000-M39 000-773 200-500 600-199 FD0-210 000-740 050-886 000-798 70-227 510-702 HP0-Y29 C2070-588 133-S-713.4 000-816 C2150-533 070-444GB2312 1Z1-264 70-547-Csharp M2080-663 HP0-M19 156-515.65 1Z0-221 00M-656 074-139 1Z0-506 050-854 LOT-919 070-518 642-979 EE2-181 70-285 1Z0-007 EE0-200 CAT-160 642-887 920-461 C2180-271 MB6-285 1Z1-522 1Z1-215 77-888 50-708 000-598 510-015 C2010-656 074-325J BH0-013 ITIL 70-216 P2050-028 LOT-923 000-M76 C_TFIN52_05 HH0-250 EE0-503 050-649 E20-329 1Z1-858 HP2-H32 GCFA 000-M36 000-Z03 HP0-512 70-481 MB6-824 BAS-011 000-186 000-M23 HP2-Z30 A4040-121 1Z1-852 000-537 ST0-057 E20-547 MB3-533 C2010-574 HP2-T28 HP2-Z24 C2020-702 70-234 310-065BIG5 1Z1-860 EX300 650-368 070-462 HP0-091 LOT-981 700-302 Animal | cisdel.com

Layari Tag "animal"→

gambar lebah

21 Fakta Menarik Tentang Lebah

January 31, 2012 | 7 Comments

Dah agak lama kami tak kongsikan 20 fakta menarik di cisdel.com. Sebelum ini kami pernah kongsikan fakta menarik tentang lipas, gajah, kucing dan juga lembu. Semua post itu mendapat sambutan yang sangat menggalakkan dan banyak...

Read More →
cute panda 4

Gambar Panda Buat Aksi yang Pelik dan Comel

February 24, 2011 | 9 Comments

Kami memang gemar kongsikan gambar telatah haiwan yang menarik dan comel. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar seekor panda buat aksi pelik dan kelakar. Mungkin bertujuan untuk berlatih ujibakat untuk jadi pelakon kungfu...

Read More →
kucing

20 Fakta Menarik Tentang Kucing

February 4, 2011 | 34 Comments

Kami pernah menulis beberapa fakta menarik tentang lipas dan gajah, ternyata ramai yang menggemari kedua-dua post berkenaan. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan 20 fakta menarik tentang kucing pula. Kucing in termasuk la segala...

Read More →
White-Beauties1

Gambar Haiwan Berwarna Putih yang Sangat Cantik

January 15, 2011 | 19 Comments

Warna putih selalunya melambangkan kesucian, kebersihan dan sebagainya. Memang tenang je kalau kita lihat sesuatu yang berwarna putih. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar beberapa haiwan yang berwarna putih antaranya singa, kuda, beruang...

Read More →

Untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar-gambar dan video Maru si kucing yang gemuk, comel, malas dan sukakan kotak. Tak kenal siapa Maru? Ish ish ish.. kesian.. hahaha takpe sila tonton video di...

Read More →

Star Wars adalah cerita epik lagenda yang sangat popular sampaikan ada seekor tupai teringin sangat nak berlakon dalam carita tu. Mampukah tupai tersebut menjadi pelakon star wars yang berjaya? Saksikan gelagat tupai itu dan korang...

Read More →