Layari Tag "animal"→

gambar lebah

21 Fakta Menarik Tentang Lebah

January 31, 2012 | 7 Komen

Dah agak lama kami tak kongsikan 20 fakta menarik di cisdel.com. Sebelum ini kami pernah kongsikan fakta menarik tentang lipas, gajah, kucing dan juga lembu. Semua post itu mendapat sambutan yang sangat menggalakkan dan banyak...

Teruskan Membaca→
cute panda 4

Gambar Panda Buat Aksi yang Pelik dan Comel

February 24, 2011 | 9 Komen

Kami memang gemar kongsikan gambar telatah haiwan yang menarik dan comel. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar seekor panda buat aksi pelik dan kelakar. Mungkin bertujuan untuk berlatih ujibakat untuk jadi pelakon kungfu...

Teruskan Membaca→
kucing

20 Fakta Menarik Tentang Kucing

February 4, 2011 | 34 Komen

Kami pernah menulis beberapa fakta menarik tentang lipas dan gajah, ternyata ramai yang menggemari kedua-dua post berkenaan. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan 20 fakta menarik tentang kucing pula. Kucing in termasuk la segala...

Teruskan Membaca→

Warna putih selalunya melambangkan kesucian, kebersihan dan sebagainya. Memang tenang je kalau kita lihat sesuatu yang berwarna putih. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar beberapa haiwan yang berwarna putih antaranya singa, kuda, beruang...

Teruskan Membaca→

Untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar-gambar dan video Maru si kucing yang gemuk, comel, malas dan sukakan kotak. Tak kenal siapa Maru? Ish ish ish.. kesian.. hahaha takpe sila tonton video di...

Teruskan Membaca→

Star Wars adalah cerita epik lagenda yang sangat popular sampaikan ada seekor tupai teringin sangat nak berlakon dalam carita tu. Mampukah tupai tersebut menjadi pelakon star wars yang berjaya? Saksikan gelagat tupai itu dan korang...

Teruskan Membaca→