Contoh Iklan Makanan yang Sangat Cool dan Menyelerakan

Published On 31/10/2011 | By cisdel | Iklan Menarik

Iklan dapat membantu mempromosikan sesebuah produk dengan berkesan. Iklan yang berkesan juga dapat memaparkan kelazatan dan kelebihan sesebuah produk itu. Kami di cisdel.com memang suka kongsikan gambar iklan-iklan yang cool serta gambar makanan yang menyelerakan. Post kali ini kami nak kongsikan contoh gambar poster iklan makanan yang sangat cool dan menyelerakan.

makan makanan

makan karipap!

sedap beg tangan ni

sedap beg tangan ni

ini ikan sardin

ini ikan sardin

iklan sos

ini iklan sos.. tapi aku tak faham pon apa maksud dia hohoho

Ini adalah iklan produk ikan

Ini adalah iklan produk ikan hahaha

Ini adalah iklan produk ikan 2

apa akan jadi kalau dunia tanpa ikan hohoho

iklan mini piza

iklan mini piza

mini pizza

mini pizza: they fool your hunger

Roti Baguette

French food without the attitude

Frankfurters

The Smoked One.. haha cool

cooking contest poster

cooking contest poster: looking for chef wherever they are

iklan sos tomato

ordinary things, extraordinary good!

iklan ikan jaws haha

Don’t afraid of dinner, just add heat

upscale your food

upscale your food

free wifi

free wifi kat mcD

mee segera perisa ayam

mee segera perisa ayam

kerepek epal

crispy baked pieces of real apple!

a world cut out for you

a world cut out for you

iklan cheese

iklan cheese

feel on top of your day

feel on top of your day

garpu gergasi

garpu gergasi

iklan kari

perghh nasi dia sangat menyelerakan

iklan mcD kat padang pasir

goodness of our product comes from the richness of our land

beger ganas!

beger ganas!

jangan minum air gas

air gas sangat merbahaya untuk anda! haha

ini bendera new zealand

International food festival: ini bendera new zealand

ini bendera vietnam

ini bendera vietnam

ini bendera brazil

ini bendera brazil

haha macam mana? Terasa lapar tak bila tengok makanan ni semua. Kalau korang suka post ini, confirm korang akan suka post hidangan mc Donald yang eksklusif ini pulak. Lagi meleleh air liur korang bila tengok hohoo.

cisdel main masak-masaksumber: smilepanic

Kongsi Artikel

7 Responses to Contoh Iklan Makanan yang Sangat Cool dan Menyelerakan

  1. Eizil says:

    iklan sos tu, rasanya dia nak bitau, bebenda lain tu takder seri (tanpa warna) kalau tanpa sos dia tu… 😀 itu apa yang aku faham aa… hehehe

  2. Pacifista says:

    wah…ni iklan cute namanya 😀

  3. Fyruz says:

    Haha..
    Cool betul semua ads tu..
    Yang pasal sos tu, rasanya apa yg ads tu cuba sampaikan adalah kalau xda sos maknanya x ceria la makanan kita..
    Sebab tu pinggan,gelas semua warna putih ja..
    Hehehe..
    :)

  4. yuda febiaonto says:

    emang ajib ni iklan
    bisa ni buat pelajaran sekolah

  5. Amirez says:

    gambar ayam tu menyelerakan :)

  6. apri says:

    savory sweet tasty chocolate biscuits, but unfortunately quite expensive. though expensive still pretty rich in flavor as well,
    Where the heck ko manufactured good.
    I know for sure if the recipes are going to make at home.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *