Koleksi Gambar Monyet yang Sangat Comel dan Kelakar

Published On 26/09/2011 | By cisdel | Comel, Lawak

Gelagat dan aksi binatang yang comel memang mampu membuatkan kita tersenyum dan dapat memulakan hari kita dengan ceria. Sebelum ini kami pernah kongsikan gambar gelagat-gelagat burung yang sangat comel dan kelakar, kali ini kami nak kongsikan gelagat-gelagat monyet pula. Monyet-monyet ini semua bukan sahaja comel dan kelakar tapi ia juga mampu membuatkan anda tersenyum :)

monyet comel

mata monyet ni comel :)

monyet merenung masa depan

monyet merenung masa depan

monyet comel senyum

suka tengok monyet ni senyum :D

monyet putih comel

errr tengah bermadu asmara ke ni -.-

monyet makan

monyet makan dengan sopannya hohoho

monyet lawak

monyet kecik kat bawah tu macam excited je hahaha

monyet dengan awek comel

ok kali ni awek sebelah monyet tu yang comel haha

monyet dengan anak harimau comel

macam mesra je anak harimau tu

monyet dapat bunga

bagai monyet dapat bunga ~.~

monyet cute dengan kucing

err banyak betul hubungan monyet dengan binatang-binatang lain

monyet comel minum

comel je monyet ni siap pakai overall bagai >.<

monyet comel duduk

monyet comel duduk mengenang nasib

monyet berjanggut

comel plak janggut monyet ni :)

monyet best

haaa cuba teka monyet ni tengah buat ape.. hehehe

gambar monyet comel

perghh complete baju panas dia siap ada topi sekali

cute monkey

apa yang dia tengah pandang tu

cute little monkey

satu lagi aktiviti merenung masa depan dikenal pasti

beruk comel

ni mesti baru abes ofis hour ni.. penat je rupa

baby monyet

comel je baby monyet ni mamai-mamai

ini monyet tutup mulut comel

pose ini sering digunakan oleh anak gadis masa kini di gambar-gambar profile facebook :)

monyet kelakar

hahahahaha kelakar giler monyet-monyet kat atas tu sume *ROTFL*

Macam mana comel kan monyet-monyet ni semua? Haha kami berharap agar post ini dapat menceriakan hari anda, yela kan hari ni hari Isnin dan ramai orang yang memang kurang stamina, kurang mood, kurang bertenaga pada hari Isnin ni hohoho

cisdel monyet comelsumber: smilepanic

Kongsi Artikel

9 Responses to Koleksi Gambar Monyet yang Sangat Comel dan Kelakar

  1. fina fento says:

    comelnyaaaa monyet kat gambar first tuuuu

  2. argghh mimpi ngeri.. takut aku nengoknya..
    eh, nak tanya, camne nak buat gambar ade frame kat entry macam kat atas tu??

  3. Lizz says:

    huwaaa!!! ensem2 siut monyet peliharaan kau wei.hahahahah!!! yang no 3 tu sumpah aku suke.wakakakaka

  4. ctk says:

    comey sangat222222222222222….kalau g zoo, monyet binatang first ct carik….awwwwww…cOmeyyynyerrrrr :DDDDDD

  5. Pingback: Kerusi Anti Stress yang Sangat Cool | cisdel.com

  6. monkeys face says:

    muka monyet sgt comellll…sesiapa yg agak ngantuk tgk lah gambar monyet

  7. si budax nakal... says:

    muke monyet-monyet ni cam same jek ngan sorg nih….bukan caye rr…tp, kezen rr
    comel

  8. Samihah says:

    Kat mana nak cari baju monyet yg comel2 tu….plzzz help me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *