Layari Tag "baby"→

Kepada yang sudah mula bekerja pada hari ini selamat kembali bekerja kami ucapkan. Hehe mesti ramai yang lemau je hari ni kan? Yela mana taknya dah berapa hari cuti duduk lepak kat rumah je. Jangan...

Read More →
main tukar-tukar kepala 5

Bila Ibu-bapa dan Anak-anak Bertukar Kepala

June 22, 2011 | 7 Comments

Manipulasi foto mampu membuatkan sesuatu perkara biasa menjadi luar biasa dan menakjubkan. Kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar bila ibu-bapa dan anak-anak mereka bertukar kepala. Koleksi ini diberi nama Kindskoepfe (“Grown Ups”) dan dihasilkan...

Read More →
bayi comel 5

Koleksi Gambar Bayi yang Sangat Comel

April 30, 2011 | 15 Comments

Kami memang suka paparkan telatah-telatah bayi comel dan mencuit hati. Rasa tenteram je jiwa ni bila tengok muka baby tu semua haha. Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan koleksi gambar baby tido dengan sangat comel....

Read More →

Kebiasaannya kami akan paparkan gambar baby haiwan yang sangat comel. Kali ini kami ingin kongsikan sesuatu yang berbeza pula, gambar haiwan dalam kandungan dan dalam telur. Gambar ini bersumber daripada National Geographic “Extraordinary Animals in...

Read More →
hahahahahahahaa adeh tak tau nak komen ape

Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

August 22, 2010 | 24 Comments

Masih ingat dengan post tips untuk ibu mengandung yang mendapat perhatian ramai suatu ketika dahulu? hahaha ini adalah sambungannya tips dan panduan yang sangat bermanfaat cara penjagaan bayi. Semoga mendapat manfaat :D...

Read More →
tips ibu mengandung 18

Panduan dan Tips untuk Ibu Mengandung

July 18, 2010 | 26 Comments

hahaha tajuk post ini nampak macam pelik, tapi ini serius. Berikut adalah tips dan panduan untuk ibu mengandung. Tapi bukan sebarang panduan, panduan dan tips yang akan membuatkan korang berkata cisdel!!!.. ...

Read More →