ST0-47X 1Y0-972 NS0-163 650-325 50-676 1Z1-516 C2180-374 CISSP-ISSAP HP0-Y40 70-467 9L0-408 070-576-Csharp A6030-041 50-694 A2090-421 50-664-(575b) 642-436 1Z0-861 000-567 HP2-E33 GB0-360 070-086 E20-326 250-310 CV0-001 CTAL-TM_Syll2012 642-091 HP0-J18 00M-198 COG-132 000-M39 000-773 200-500 600-199 FD0-210 000-740 050-886 000-798 70-227 510-702 HP0-Y29 C2070-588 133-S-713.4 000-816 C2150-533 070-444GB2312 1Z1-264 70-547-Csharp M2080-663 HP0-M19 156-515.65 1Z0-221 00M-656 074-139 1Z0-506 050-854 LOT-919 070-518 642-979 EE2-181 70-285 1Z0-007 EE0-200 CAT-160 642-887 920-461 C2180-271 MB6-285 1Z1-522 1Z1-215 77-888 50-708 000-598 510-015 C2010-656 074-325J BH0-013 ITIL 70-216 P2050-028 LOT-923 000-M76 C_TFIN52_05 HH0-250 EE0-503 050-649 E20-329 1Z1-858 HP2-H32 GCFA 000-M36 000-Z03 HP0-512 70-481 MB6-824 BAS-011 000-186 000-M23 HP2-Z30 A4040-121 1Z1-852 000-537 ST0-057 E20-547 MB3-533 C2010-574 HP2-T28 HP2-Z24 C2020-702 70-234 310-065BIG5 1Z1-860 EX300 650-368 070-462 HP0-091 LOT-981 700-302 Baby | cisdel.com

Layari Tag "baby"→

Kepada yang sudah mula bekerja pada hari ini selamat kembali bekerja kami ucapkan. Hehe mesti ramai yang lemau je hari ni kan? Yela mana taknya dah berapa hari cuti duduk lepak kat rumah je. Jangan...

Read More →
main tukar-tukar kepala 5

Bila Ibu-bapa dan Anak-anak Bertukar Kepala

June 22, 2011 | 7 Comments

Manipulasi foto mampu membuatkan sesuatu perkara biasa menjadi luar biasa dan menakjubkan. Kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar bila ibu-bapa dan anak-anak mereka bertukar kepala. Koleksi ini diberi nama Kindskoepfe (“Grown Ups”) dan dihasilkan...

Read More →
bayi comel 5

Koleksi Gambar Bayi yang Sangat Comel

April 30, 2011 | 15 Comments

Kami memang suka paparkan telatah-telatah bayi comel dan mencuit hati. Rasa tenteram je jiwa ni bila tengok muka baby tu semua haha. Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan koleksi gambar baby tido dengan sangat comel....

Read More →

Kebiasaannya kami akan paparkan gambar baby haiwan yang sangat comel. Kali ini kami ingin kongsikan sesuatu yang berbeza pula, gambar haiwan dalam kandungan dan dalam telur. Gambar ini bersumber daripada National Geographic “Extraordinary Animals in...

Read More →
hahahahahahahaa adeh tak tau nak komen ape

Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

August 22, 2010 | 24 Comments

Masih ingat dengan post tips untuk ibu mengandung yang mendapat perhatian ramai suatu ketika dahulu? hahaha ini adalah sambungannya tips dan panduan yang sangat bermanfaat cara penjagaan bayi. Semoga mendapat manfaat :D...

Read More →
tips ibu mengandung 18

Panduan dan Tips untuk Ibu Mengandung

July 18, 2010 | 26 Comments

hahaha tajuk post ini nampak macam pelik, tapi ini serius. Berikut adalah tips dan panduan untuk ibu mengandung. Tapi bukan sebarang panduan, panduan dan tips yang akan membuatkan korang berkata cisdel!!!.. ...

Read More →