Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Layari Tag "baby"→

Kepada yang sudah mula bekerja pada hari ini selamat kembali bekerja kami ucapkan. Hehe mesti ramai yang lemau je hari ni kan? Yela mana taknya dah berapa hari cuti duduk lepak kat rumah je. Jangan...

Read More →
main tukar-tukar kepala 5

Bila Ibu-bapa dan Anak-anak Bertukar Kepala

June 22, 2011 | 7 Comments

Manipulasi foto mampu membuatkan sesuatu perkara biasa menjadi luar biasa dan menakjubkan. Kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar bila ibu-bapa dan anak-anak mereka bertukar kepala. Koleksi ini diberi nama Kindskoepfe (“Grown Ups”) dan dihasilkan...

Read More →
bayi comel 5

Koleksi Gambar Bayi yang Sangat Comel

April 30, 2011 | 15 Comments

Kami memang suka paparkan telatah-telatah bayi comel dan mencuit hati. Rasa tenteram je jiwa ni bila tengok muka baby tu semua haha. Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan koleksi gambar baby tido dengan sangat comel....

Read More →

Kebiasaannya kami akan paparkan gambar baby haiwan yang sangat comel. Kali ini kami ingin kongsikan sesuatu yang berbeza pula, gambar haiwan dalam kandungan dan dalam telur. Gambar ini bersumber daripada National Geographic “Extraordinary Animals in...

Read More →
hahahahahahahaa adeh tak tau nak komen ape

Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

August 22, 2010 | 24 Comments

Masih ingat dengan post tips untuk ibu mengandung yang mendapat perhatian ramai suatu ketika dahulu? hahaha ini adalah sambungannya tips dan panduan yang sangat bermanfaat cara penjagaan bayi. Semoga mendapat manfaat :D...

Read More →
tips ibu mengandung 18

Panduan dan Tips untuk Ibu Mengandung

July 18, 2010 | 26 Comments

hahaha tajuk post ini nampak macam pelik, tapi ini serius. Berikut adalah tips dan panduan untuk ibu mengandung. Tapi bukan sebarang panduan, panduan dan tips yang akan membuatkan korang berkata cisdel!!!.. ...

Read More →