000-316 74-134 642-831 NS0-153 642-995 920-325 C2140-637 000-225 070-297 132-S-713.4 070-552-Cplusplus HP2-T25 920-464 1Z1-854 C2040-404 70-548-Csharp 1Z1-506 GSSP-NET-CSHARP C2010-569 BI0-120 ST0-47X 1Y0-972 NS0-163 650-325 50-676 1Z1-516 C2180-374 CISSP-ISSAP HP0-Y40 70-467 9L0-408 070-576-Csharp A6030-041 50-694 A2090-421 50-664-(575b) 642-436 1Z0-861 000-567 HP2-E33 GB0-360 070-086 E20-326 250-310 CV0-001 CTAL-TM_Syll2012 642-091 HP0-J18 00M-198 COG-132 000-M39 000-773 200-500 600-199 FD0-210 000-740 050-886 000-798 70-227 510-702 HP0-Y29 C2070-588 133-S-713.4 000-816 C2150-533 070-444GB2312 1Z1-264 70-547-Csharp M2080-663 HP0-M19 156-515.65 1Z0-221 00M-656 074-139 1Z0-506 050-854 LOT-919 070-518 642-979 EE2-181 70-285 1Z0-007 EE0-200 CAT-160 642-887 920-461 C2180-271 MB6-285 1Z1-522 1Z1-215 77-888 50-708 000-598 510-015 C2010-656 074-325J BH0-013 ITIL 70-216 P2050-028 LOT-923 000-M76 C_TFIN52_05 HH0-250 EE0-503 050-649 E20-329 1Z1-858 HP2-H32 GCFA 000-M36 000-Z03 HP0-512 70-481 MB6-824 BAS-011 000-186 000-M23 HP2-Z30 A4040-121 1Z1-852 000-537 ST0-057 E20-547 MB3-533 C2010-574 HP2-T28 HP2-Z24 C2020-702 70-234 310-065BIG5 1Z1-860 EX300 650-368 070-462 HP0-091 LOT-981 700-302 Lego | cisdel.com

Layari Tag "lego"→

duduk santai tengok tc bersama keluarga

The Simpsons Versi Lego yang Sangat Comel

January 13, 2014 | 1 Comments

Kami percaya pasti ramai yang mengenali watak kartun The Simpsons ini. Ia merupakan salah satu karakter kartun yang sangat popular sepanjang zaman dan dikenali di seluruh dunia. Kami di cisdel.com juga telah banyak membuat post...

Read More →
http://cisdel.com/wp-content/uploads/2013/02/Nirvana

Teka-Teki Sempena Ulang Tahun Lego yang Ke 55

February 1, 2013 | 6 Comments

Lego memang terkenal dengan kehebatannya untuk menghasilkan iklan atau poster yang sangat unik dan mengagumkan. Sempena ulang tahun yang ke 55 Lego pada tahun ini, mereka telah menghasilkan satu siri teka-teki yang sangat unik dan...

Read More →

Lego adalah satu permainan evergreen yang digemari dari dulu hinggalah sekarang. Hinggakan boleh wujud taman tema yang berunsurkan lego yang dipanggil Lego Land di Malaysia. Jika sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi Angry Birds yang...

Read More →
lego-lord-of-the-rings-minifigs-03

Lord of The Ring Versi Lego yang Sangat Cool

February 2, 2012 | 0 Comments

Lord of The Ring adalah sebuah trilogi filem fiksyen yang diadaptasikan oleh novel hasil karya J. R. R. Tolkien. Filem yang menelan belanja sehingga 281 juta USD ini menjadi sangat popular dan berjaya meraih box...

Read More →

Masa kecil dulu pasti korang pernah main dengan lego kan? Macam-macam benda boleh buat dengan lego ni dan memang boleh mengujakan la. Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan Spongebob veri terminator lego yang comel dan...

Read More →
Pagani Zonda C12 2

Supercar Pagani Zonda C12 dalam Versi Lego

April 8, 2011 | 6 Comments

Supercar memang menjadi kegilaan ramai terutamanya jejaka-jejaka kacak di luar sana. Walaupun mungkin tak mampu untuk dimiliki tetapi dapat tengok gambar atau beli model je pon dah cukup puas hati. Untuk post kali ini kami...

Read More →