Layari Tag "lego"→

duduk santai tengok tc bersama keluarga

The Simpsons Versi Lego yang Sangat Comel

January 13, 2014 | 1 Komen

Kami percaya pasti ramai yang mengenali watak kartun The Simpsons ini. Ia merupakan salah satu karakter kartun yang sangat popular sepanjang zaman dan dikenali di seluruh dunia. Kami di cisdel.com juga telah banyak membuat post...

Teruskan Membaca→

Lego memang terkenal dengan kehebatannya untuk menghasilkan iklan atau poster yang sangat unik dan mengagumkan. Sempena ulang tahun yang ke 55 Lego pada tahun ini, mereka telah menghasilkan satu siri teka-teki yang sangat unik dan...

Teruskan Membaca→

Lego adalah satu permainan evergreen yang digemari dari dulu hinggalah sekarang. Hinggakan boleh wujud taman tema yang berunsurkan lego yang dipanggil Lego Land di Malaysia. Jika sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi Angry Birds yang...

Teruskan Membaca→

Lord of The Ring adalah sebuah trilogi filem fiksyen yang diadaptasikan oleh novel hasil karya J. R. R. Tolkien. Filem yang menelan belanja sehingga 281 juta USD ini menjadi sangat popular dan berjaya meraih box...

Teruskan Membaca→

Masa kecil dulu pasti korang pernah main dengan lego kan? Macam-macam benda boleh buat dengan lego ni dan memang boleh mengujakan la. Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan Spongebob veri terminator lego yang comel dan...

Teruskan Membaca→

Supercar memang menjadi kegilaan ramai terutamanya jejaka-jejaka kacak di luar sana. Walaupun mungkin tak mampu untuk dimiliki tetapi dapat tengok gambar atau beli model je pon dah cukup puas hati. Untuk post kali ini kami...

Teruskan Membaca→