Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Browsing the "Lawak" Category →

Gelagat haiwan sentiasa menghiburkan kita tak kiralah dalam situasi apa sekalipun. Cisdel.com memang suka berkongsi post tentang haiwan yang cool dan comel dan lawak. Kali ini kami akan berkongsi post gambar haiwan buat high five...

Read More →
bila ikan buat muka cute takut

Bila Ikan Buat Ekspresi Muka Macam Manusia

June 5, 2010 | 22 Comments

Dah lama rasanya tak kongsikan gambar-gambar yang lawak berkaitan dengan binatang ni. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar bila ikan-ikan membuat ekspresi muka yang sama dengan manusia. Hoho bagi kami ianya sangat menghiburkan...

Read More →
kambing biri-biri kantoi

Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

April 25, 2010 | 67 Comments

Kepada kanak-kanak bawah umur, bimbingan ibu-bapa atau penjaga sangat digalakkan ketika membaca post ini. Kepada yang kononnya dah matang dah memahami, hehehe jangan layan lama-lama sangat, tak elok.. hahaha berikut adalah beberapa gambar kantoi masa...

Read More →
Mr-Bean Edward Cullen

Jika Mr Bean Adalah Orang Lain Bahagian 2

April 18, 2010 | 17 Comments

Masih ingat dengan post jika Mr Bean menjadi orang lain yang pernah ada di cisdel.com suatu ketika dahulu? hohoho aku berjaya menemui beberapa lagi koleksi gambar berkaitan dengan Mr Bean untuk dijadikan bahagian kedua.. hehehe...

Read More →
fishing in the toilets

Aktiviti Stormtrooper Semasa Cuti

April 4, 2010 | 22 Comments

Kepada peminat Star Wars pasti akan mengenali siapa itu Stormtrooper. Kepada yang tak kenal tu buat-buat kenal je. Memandangkan sekarang ni tiada pengambaran Star Wars, Stormtrooper ini dah takde kerja. Jadi sila saksikan apa aktiviti...

Read More →
angkat berat hamster

Bila Hamster Sertai Sukan Olimpik…

April 1, 2010 | 17 Comments

Walaupun sukan olimpik telah agak lama berlalu tapi masih banyak lagi gambar-gambar menarik yang boleh dikongsikan bersama. Berikut adalah gambar bila tikus belanda sertai sukan olimpik yang menarik dan kelakar....

Read More →