Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Browsing the "Lawak" Category →

king-cat

Bila Kucing Buat Catwalk

September 3, 2010 | 15 Comments

Kalau korang masih ingat, suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan gambar kucing yang seksi memakai rambut palsu. Post kali ini pula kami ingin kongsikan kucing-kucing yang disolek dan dihiaskan dengan cantik dah macam model runaway...

Read More →

Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

August 22, 2010 | 24 Comments

Masih ingat dengan post tips untuk ibu mengandung yang mendapat perhatian ramai suatu ketika dahulu? hahaha ini adalah sambungannya tips dan panduan yang sangat bermanfaat cara penjagaan bayi. Semoga mendapat manfaat :D...

Read More →

Untuk post kali ini, kami ingin kongsikan apa akan jadi bila seorang designer hebat diupah untuk membuat missing poster (poster kehilangan). Al-kisahnya Shannon Walkey telah kehilangan kucing kesayangannya. Oleh sebab tak pandai nak buat poster...

Read More →
senyuman yang sangat macho

Gambar-gambar Senyuman yang Manis dan Menawan

August 4, 2010 | 18 Comments

Senyuman menrupakan aset yang sangat penting untuk memikat. Senyuman yang manis mampu untuk mencairkan sesiapa sahaja dan mengubat hati yang lara.. hahaha ok untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar-gambar senyuman yang sangat...

Read More →
tips ibu mengandung 18

Panduan dan Tips untuk Ibu Mengandung

July 18, 2010 | 26 Comments

hahaha tajuk post ini nampak macam pelik, tapi ini serius. Berikut adalah tips dan panduan untuk ibu mengandung. Tapi bukan sebarang panduan, panduan dan tips yang akan membuatkan korang berkata cisdel!!!.. ...

Read More →
kehidupan Xray 12

Kehidupan Dalam Versi Xray

June 20, 2010 | 14 Comments

Masa kecik-kecik dulu korang pernah terfikir tak nak ada Xray vision? hoho ye la macam best je kan boleh tengok tembus apa-apa diapikan pulak dengan cerita Xxray dulu, memang jadi idaman la kemampuan Xray vision...

Read More →