The Simpsons Versi Lego yang Sangat Comel

Published On 13/01/2014 | By cisdel | Rekaan Menarik

Kami percaya pasti ramai yang mengenali watak kartun The Simpsons ini. Ia merupakan salah satu karakter kartun yang sangat popular sepanjang zaman dan dikenali di seluruh dunia. Kami di cisdel.com juga telah banyak membuat post berkenaan dengan The Simpsons ini contohnya set catur The Simpsons yang sangat cool ini. Post kali ini kami ingin sekali lagi kongsikan tentang watak kartun ini. Mempersembahkan The Simpsons versi lego yang sangat comel dan menarik.

lego Bart Simpson

Bart Simpson

Homer Simpson

Homer Simpson

Marge Simpson

Marge Simpson

Lisa Simpson

Lisa Simpson

Ned Flanders

Ned Flanders (jiran keluarga Simpson)

rumah lego

rumah keluarga Simpson

pelan rumah

pelan rumah

rumah terbelah hehe

rumah terbelah hehe

duduk santai baca Radioactive Man

duduk santai baca Radioactive Man

duduk santai tengok tc bersama keluarga

duduk santai tengok tc bersama keluarga

mak nak pi masak

mak nak pi masak

ayah dok sibuk buat kerja

ayah dok sibuk buat kerja

Lisa dok main tangkap gambar

Lisa dok main tangkap gambar

Maggie tengah masak maggie ke? hehe

Maggie tengah masak maggie ke? hehe

bagus betul Homer temankan anak berlatih piano

bagus betul Homer temankan anak berlatih piano

boleh buat family potret ni hehe

boleh buat family potret ni hehe

Macam mana comel kan? Geram je tengok muka semua watak kartun Simpsons ni. Walaupun kami tak pernah pon menonton kartun ini tapi kami sangat mengenali watak-wataknya kerana terdapat banyak syarikat yang mengeluarkan barangan bertemakan kartun ini.

cisdel the simpson

sumber: ufunk

Kongsi Artikel

One Response to The Simpsons Versi Lego yang Sangat Comel

  1. ciknor says:

    waaaa….serius comel…
    takpe kan mak budak suka menda2 ni kan3…huhu..

Leave a Reply to ciknor Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *