Meja Berbentuk Kereta Lamborghini yang Sangat Cool

Published On 22/10/2013 | By cisdel | Rekaan Menarik

Perabot yang cantik dan menarik bukan sahaja dapat menghiasi ruang tamu atau ruang kerja anda, malah ia juga dapat menaikkan keyakinan diri serta memberi semangat untuk melakukan kerja dengan baik. Post kali ini kami nak kongsikan kepada anda meja yang kelihatan seperti kereta Lamborghini. Sangat cool dan menarik, terutamanya bagi peminat kereta serta syarikat yang berkaitan dengan permotoran.

snapshot sikit..

snapshot sikit..

nampak lampu dia?

nampak lampu dia? sangat terperinci

guna sport rim betul tu

guna sport rim betul tu

sangat macho bergaya

sangat macho bergaya

kalau letak kat pejabat ni mesti pekerja semangat nak buat kerja

kalau letak kat pejabat ni mesti pekerja semangat nak buat kerja

sedia untuk berlumba hehe

sedia untuk berlumba hehe

meja yang cantik dan praktikal

meja yang cantik dan praktikal

rupa bentuk yang elegan

rupa bentuk yang elegan

mungkin akan makan lebih ruang sedikit, tapi takpe hehe

mungkin akan makan lebih ruang sedikit, tapi takpe hehe kepuasan tu penting

Macam mana cool kan? Berminat? harganya hanya 8 ribu lebih dollar sahaja. Tak dapat beli lamborghini betul dapat beli mejaghini ni jadi la kan? hehe

cisdel meja makan

sumber: lambocars

Kongsi Artikel

2 Responses to Meja Berbentuk Kereta Lamborghini yang Sangat Cool

  1. Bahrain says:

    wow, memang cool! mood nak bekerja pun semangat

  2. Shubhi says:

    Perghhh! memang sempoi, tayar tu kena selalu servis ker?

Leave a Reply to Bahrain Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *