Evolusi Kostum Wolverine dari Tahun 1974-2013

Published On 21/07/2013 | By cisdel | Rekaan Menarik, Trivia

Kami percaya ramai yang mengenali hero macho bernama Wolverine ini bukan? Tambahan pula filem The Wolverine sudah mula ditayangkan semenjak beberapa hari lalu, pasti populariti hero ini semakin meningkat. Suatu ketika dahulu kami lebih gemarkan watak Cyclops dalam X-Men tapi bila dah meningkat dewasa ni kami rasakan Wolverine beratus kali ganda lebih macho dan hebat lagi haha. Post kali ini kami nak kongsikan evolusi kostum Wolverine dari tahun 1974 kemuncual awal dalam The Incredible Hulk hinggalah ke filem The Wolverine yang ditayangkan tahun ini.

evolusi pakaian Wolverine

evolusi pakaian Wolverine

Macam mana cool kan? Makin lama makin simple pulak baju yang Wolverine pakai ni, akhirnya tak pakai baju langsung haha tapi tetap macho dan bergaya. Sampai lembu cisdel pon berangan nak jadi wolverine jugak hehe. Anda juga mungkin berminat nak tengok superhero x-men yang lain dalam versi kartun yang sangat comel pula hehe.

cisdel wolverine

sumber: halloweencostumes

Kongsi Artikel

4 Responses to Evolusi Kostum Wolverine dari Tahun 1974-2013

  1. fyna says:

    huhuhu.. comel yang lembu wolverine tue. alolololo~

  2. Zuan says:

    wolverine versi huge jackman sangat macho ^^

  3. daddydee says:

    buruk sangat yang versi asal rupanya…hahahah

Leave a Reply to fyna Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *