Baju Zirah yang Sangat Comel untuk Tikus Belanda

Published On 19/06/2013 | By cisdel | Comel

Kita sering lihat baju zirah dipakai oleh para pahlawan yang akan bertempur di medan perang. Selain itu, baju zirah juga dipakai oleh hero kegemaran ramai, Iron Man. Tetapi pernahkah anda melihat seekor tikus belanda memakai zirah perang? Post kali ini kami nak kongsikan satu baju zirah yang sangat comel dibuat khas untuk tikus belanda. Dengan memakai baju zirah berkenaan ia bukan sahaja selamat daripada bahaya malah kelihatan sangat bergaya dan comel. Jom kita tengok bagaimana rupa baju zirah itu.

baju zirah

baju zirah

cantik dia buat ni

cantik dia buat ni

tak lengkap tanpa topi keledar

tak lengkap tanpa topi keledar

dah pakai dah. nampak?

dah pakai dah. nampak?

tikus zirah

tikus zirah hehe

tikus belanda comel

bergaya sungguh

pakai helmet baru lengkap

pakai helmet baru lengkap

Macam mana comelkan? Kalau bagi lembu cisdel pakai baju zirah macam ni pon agak-agak comel tak? hehe macam pelakon dalam cerita Game of Throne pulak pakai baju zirah macam ni hehe.

cisdel fullmetal

sumber: barnorama

Kongsi Artikel

One Response to Baju Zirah yang Sangat Comel untuk Tikus Belanda

  1. mei says:

    Comelnye

Leave a Reply to mei Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *