Gig Pack: Beg Galas yang Boleh Bertukar Menjadi Skuter

Published On 14/06/2013 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Sebelum ini kami pernah kongsikan bagasi berskuter yang sangat cool dan mampu membantu anda menyelurusi jalan di lapangan terbang dengan lebih pantas dan penuh gaya. Kali ini kami nak kongsikan pula kepada anda sebuah beg galas yang boleh bertukar menjadi skuter. Memandangkan ia merupkan beg galas ia sesuai digunakan untuk kegunaan harian dan juga aktiviti lasak. Jom kita tengok beg ini beraksi hehe.

beg galas skuter

sekali pandang ia kelihatan seperti beg galas biasa

beg skuter

dua kali tengok pon masih kelihatan seperti beg galas biasa haha

cara pasang 1

cara pasang 1

cara pasang 2

cara pasang 2

cara pasang 3

cara pasang 3

cara pasang 4

cara pasang 4

cara pasang 5

cara pasang 5

siap ditransforrmasi

siap ditransforrmasi

tapak skuter

tapak skuter

beg

beg sebelum ditransformasi

gig pack

dah bertukar menjadi skuter

beg bergaya

boleh pergi kelas dengan pantas dan bergaya haha

Macam hebat dan bergaya kan? Untuk pengetahuan anda beg ini direka oleh seorang pereka industri dari Brazil, Gustavo Brenck. Buat masa ini ia masih belum dikeluarkan kepada umum lagi mungkin masih mencari pembuat atau penaja yang sesuai. Tapi kami rasa idea ini sangat menarik dan praktikal, kalau harganya berpatutan mungkin kami juga akan membelinya.

cisdel skuter

sumber: coroflot

Kongsi Artikel

One Response to Gig Pack: Beg Galas yang Boleh Bertukar Menjadi Skuter

  1. Anarm says:

    giler smart dapat tukar jadi skuter..

Leave a Reply to Anarm Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *