Gambar Langit yang Sangat Cantik dan Berwarna-warni

Published On 30/03/2013 | By cisdel | Alam

Selain daripada koleksi gambar yang comel dan lucu, kami di cisdel.com juga gemar untuk kongsikan gambar-gambar alam semula jadi yang sangat cantik dan menenangkan. Dengan melihat gambar-gambar alam semula jadi ini dapat menenangkan jiwa serta mengagumi ciptaan tuhan yang sangat hebat sekali. Post kali ini kami nak kongsikan gambar-gambar langit yang cantik pula. Jurugambar, Matt Molloy telah menggabungkan 100 – 200 keping gambar untuk menghasilkan permandangan langit yang sangat indah ini. Jom kita nikmatinya bersama-sama hehe.

burning cotton candy flying through the sky

burning cotton candy flying through the sky

smeared sky

smeared sky

macam bunga api pon ada

macam bunga api pon ada

cuba teka bentuk apa tu?

cuba teka bentuk apa tu? hehe

nampak macam light trail

nampak macam light trail tapi bukan

cantik gambar ni kan?

cantik gambar ni kan?

sunset spectrum

sunset spectrum

cloud chaos

cloud chaos

smearedsky11

macam bunga rumput tu apa nama dia ntah hehe

pancaran cahaya hehehe

pancaran cahaya hehehe

Macam mana cantikkan? Walaupun terdapat beberapa editing yang dilakukan pada gambar-gambar ini tetapi ia tidak dapat menafikan betapa cantiknya dan indahnya alam ciptaan tuhan ini.

cisdel tengok langit

sumber: mymodernmet

Kongsi Artikel

One Response to Gambar Langit yang Sangat Cantik dan Berwarna-warni

  1. johnlabu says:

    dandelion?

Leave a Reply to johnlabu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *