Gambar Sambutan Tahun Baru 2013 di Serata Dunia

Published On 02/01/2013 | By cisdel | Menarik

Sambutan tahun baru pasti dihiasi dengan percikan bunga api yang cantik dan berwarna warni. Kami sendiri tidak pasti apa relevannya tapi apa yang pasti memang ramai yang menanti pemandngan percikan bunga api yang sangat cantik setiap tahun. Sama seperti tahun lepas, post kali ini kami akan kongsikan gambar sambutan tahun baru 2013 yang sangat cantik dan berwarna warni di seluruh dunia. Semoga anda terhibur hehe

bunga api di Athens, Greece

bunga api di Athens, Greece

Bunga Api di Big Ben clock

Bunga Api di Big Ben clock, di London, England

bunga api di Copacabana Beach, Rio de Jeneiro, Brasil

bunga api di Copacabana Beach, Rio de Jeneiro, Brasil

bunga api di Copacabana Beach Rio de Jeneiro Brasil tengok

tengok bunga api di Copacabana Beach, Rio de Jeneiro, Brasil

Bunga api di Dakar, Senegal

Bunga api di Dakar, Senegal

Bunga api di Funchal Bay, Madeira Island, Portugal

Bunga api di Funchal Bay, Madeira Island, Portugal

Bunga Api di Hong Kong Convention and Exhibition Center

Bunga api di Hong Kong Convention and Exhibition Center

Bunga Api di Las Vegas

Bunga api di Las Vegas

Bunga api di London

Bunga api di London

Bunga api di Shanghai

Bunga api di Shanghai

bunga api di St. Basil Cathedral Rusia pada malam tahun baru

bunga api di St. Basil Cathedral, Rusia pada malam tahun baru

bunga api di Sydney, Australia

bunga api di Sydney, Australia

Bunga api di Taipei 101, bangunan paling tinggi di Taiwan

Bunga api di Taipei 101, bangunan paling tinggi di Taiwan

bunga api di Vina del Mar, Chile

bunga api di Vina del Mar, Chile

frozen lake spotlights Beijing China

frozen lake spotlights di Beijing, China

light show di Beijing, China

light show di Beijing, China

Myanmar punks

ok unik cara mereka ni sambut tahun baru

Sambut tahun baru di New York City

Sambut tahun baru di New York City

Sambutan Tahun Baru di Times Square, New York

Sambut Tahun Baru di Times Square, New York

tahun baru di Menara Tokyo

tahun baru di Menara Tokyo. Mereka lepaskan belon, takde bunga api?

tahun baru di Rusia

tahun baru di Rusia

Semoga azam tahun baru anda tercapai. Semoga tahun ini menjadi lebih baik dari tahun-tahun yang lepas dari pelbagai aspek termasuklah keluarga, kerjaya, amalan dan lain-lain lagi. Nah kalendar untuk tahun 2013 versi lembu cisdel saiz 800×600. Kalau nak boleh right click > save

cisdel kalendar 2013

sumber: sambutan tahun baru theatlantic

Kongsi Artikel

3 Responses to Gambar Sambutan Tahun Baru 2013 di Serata Dunia

  1. johnlabu says:

    kalendar cisdel tu kalau sekalikan cuti2 kat malaysia mesti lg umphhh!!!!

  2. titan says:

    fuhh..mana dapat ni..

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *