Hotel Batman yang Sangat Cool di Taiwan

Published On 17/10/2012 | By cisdel | Senibina Menarik

Memang banyak hotel atau suite-suite bilik yang bertemakan karekter kartun, komik mahupun filem. Contohnya, suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan koleksi gambar Suite Hotel Hello Kitty yang sangat comel terletak di Beijing. Kali ini kami nak kongsikan Hotel Batman di Taiwan pula. Mungkin hotel ini lebih sesuai buat para jejaka yang kacak bergaya berbanding Hotel Hello Kitty tu kan. Memang cool dan agak menyeramkan macam bat cave sikit hehe

Batman-Hotel-room-in-Taiwan-5

boleh perasan Bruce Wayne sikit hehe

Batman-Hotel-room-in-Taiwan-3

siling dia style wooo

Batman-Hotel-room-in-Taiwan-6

fuyo dekat bilik air siap ada tv hehe

Batman-Hotel-room-in-Taiwan-1

nampak tak bat mobile tu hehe

Batman-Hotel-room-in-Taiwan-2

rasanya ada kelawar tak dalam ni hehe

Batman-Hotel-room-in-Taiwan-4

suasan mewah memang sesuai la dengan Batman

Macam mana cool kan? Ada unsur-unsur gelap dan misteri sama macam Batman hehe. Peminat tegar Batman mesti suka dengan bilik hotel ini. Tapi harap-harap jangan la ada kelawar hidup dalam bilik ni. Busuk woo dia punya najis -.-

cisdel bangunan hotel

sumber: ufunk

Kongsi Artikel

6 Responses to Hotel Batman yang Sangat Cool di Taiwan

  1. hafizrahim says:

    aku taknak hotel batman, aku suka playboy..hehehe

  2. beckhr00y says:

    memang agak cool

  3. Pingback: Kapal Terbang Boeing 747 yang Ditukar Menjadi Hotel | cisdel.com

  4. Ummi Hanie says:

    takut la akk nk duk hotel batman ni. gelap semacam… hiksss

  5. Ummi Hanie says:

    ermm.. off topic sikit.. boleh cisdel tolong ajar cara letak widget Apesal mcm kat footer blog ni plz? 😉 kemaslah ~

Leave a Reply to cisdel Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *