Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

Published On 07/08/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Pembuat kek sekarang ni memang sangat kreatif, ada pelbagai jeni dan rupa bentuk kek yang sangat unik dan menarik. Contohnya kek berbentuk jantung manusia yang sangat realistik yang pernah kami kongsikan dahulu. Post kali ini kami nak kongsikan kek yang sangat realistik jugak tapi kali ini kami nak tunjukkan kek bentuk ular pulak. Kali pertama kami tengok ingatkan ular betul. Sangat real dan menggelikan jugak la haha.

kek ular

cuba teka yang ini ular betul ke kek? haha

kek

tengok sikit muka dia betul-betul…

kek sedap

tadaaa! ini sebenarnya kek haha dapat makan kepala dia best tu

ular dalam sarang

tengok photoshoot siap ada sarang tu -.-

ini ular

kalau jumpa kat dapur ni mau menjerit satu rumah hehe

Macam mana kreatifkan? Nampak macam ular betul, dia punya sisik semua kalau tiba-tiba beli buat surprise masa birthday mau haru-biru satu majlis orang menjerit haha. Tapi walau apa pon kami kagumi kehebatan pembuat kek ini.

cisdel kek

sumber: barnorama

Kongsi Artikel

3 Responses to Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

  1. alimi says:

    giler la, tak lalu nak makan… O__o

  2. wanayu says:

    wahh sape la yg makan ular ni memang terbaik la..

  3. atikah says:

    siapa tahu cmner nak contact pembuat kek ni?

Leave a Reply to atikah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *