Koleksi Gambar Baby yang Sangat Comel Sedang Tidur

Published On 29/07/2012 | By cisdel | Comel

Gambar baby comel mampu untuk membahagiakan kita dan membuatkan kita tersenyum. Post kali ini kami nak kongsikan lebih 20 gambar bayi-bayi yang sangat comel sedang tidur. Ini adalah gambar bayi sebenar ye, bukan Photoshop atau pun kesan khas dan sebagainya. Gambar-gambar ini semua diambil oleh dua beradik jurugambar dari Nebraska, Tracey Raven dan Kelley Ryden. Semoga terhibur.

gambar baby comel

comel je dia senyum masa tidur!

sleepbaby11

nyenyak betul dia tidur..

sleepbaby02

dalam ni pon slumber je dia tidur hehehe

sleepbaby01

siap mendagu tu tak tahan ~.~

sleep baby

posing maut punya hehehe

cute baby

burung hantu comel!

cute baby photo

siap dah tergantung dah baby ni

cute babies

comel je tidur berdua.. kembar ke ni?

bayi comel

tersadai di tepi pantai hehehe

baby tidur

comelllll~!

baby photo

tenang je dia tidur

babies picture

baby masuk baldi hehehe

sleeping baby

baby blues

sleepbaby25

sleeping baby

sleepbaby24

tidur dalam sarang hehehe

sleepbaby23

perghhh comel!!!!

sleepbaby22

jangan cuba-cuba plak gantuk baby anda macam ni -.-

sleepbaby21

baby dalam pinggan haha

sleepbaby20

diorang memang suka main gantung-gantung baby macam ni ye

sleepbaby19

posing ala ikan duyung hehehe

sleepbaby18

rambut baby ni best hehehe

sleepbaby17

seronok je tidur kan hehehe

sleepbaby16

baby dalam kepompong hehehe

sleepbaby15

err tak patah riuk ke baby tu -.-

sleepbaby14

baby dalam bakul haha

Macam mana comelkan? Comelkan? Comelkan? haha saksikan video temuramah di bawah untuk ketahui lebih lanjut tentang proses nak ambil gambar baby comel ini semua hehe.

Anda juga mungkin berminat nak tengok lebih banyak gambar bayi comel lagi yang sedang tidur

cisdel tidur senyum

sumber gambar baby comel tidur di toxel serta laman web rasmi Tracy Raver dan Kelley Ryden.

Kongsi Artikel

12 Responses to Koleksi Gambar Baby yang Sangat Comel Sedang Tidur

  1. titan says:

    aku jumpa ni masa masuk blog ko ni haa..

    cisdel.com contains content from multiplechoicetaping.org, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
    Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you’ve visited this site in the past or you trust this site, it’s possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
    We have already notified multiplechoicetaping.org that we found malware on the site. For more about the problems found on multiplechoicetaping.org, visit the Google Safe Browsing diagnostic page.

    gi check la apa yg patut..

  2. fina fento says:

    Comel comel comel!

  3. Amatlah comel okay ehhe

  4. Pingback: 25 Gambar Baby Comel yang Sedang Tidur .

  5. azwan says:

    comelnya mereka..teringat terus kat anak aku..nak balik rumah lah main dengan anak

  6. melati says:

    sangat comel…………

  7. nma says:

    baby2 uh sume comey2!

  8. baby nim comel law!!
    x prnah jumper baby p0sing cam nim!!!

    hik3# comelllll

  9. Pingback: 12 Post Paling Menarik di Cisdel.com Sepanjang Tahun 2012 | cisdel.com

  10. WRizuan says:

    hhahahaha mmg comel……

Leave a Reply to adilah manaf celikvitamin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *