Model Kertas Kereta Bugatti Veyron yang Sangat Cool

Published On 25/05/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Kepada yang tidak tahum Bugatti Veyron adalah kereta keluaran Jerman yang sangat mahal. Ramai jejaka yang mengidam dan berangan-angan untuk memiliki kereta ini. Post kali ini kami nak kongsikan model kertas kereta bugatti veyron yang sangat cool. Apa yang lebih menarik, anda juga dapat membuat sendiri model kertas ini kerana template model ini disediakan. Hehe kalau berminat sila baca post ini sampai habis. Link untuk download ada di akhir post ini.

bugatti veyron

bugatti veyron

model kereta kertas

pandangan dari atas model kereta veyron

model bugatti

pandangan belakang model kertas bugatti

papercraft

pandangan sisi

kereta bugatti veyron

perbezaan saiz kereta dengan manusia

template bugatti veyron

hehe ini rupa template kereta bugatti, dalam format pdf

cara nak pasang bugatti veyron

cara nak pasang bugatti veyron pon turut disediakan

Macam mana cool kan? Untuk pengetahuan anda, pembuat model kereta bugatti veyron ini adalah orang yang sama buat model model kertas Audi A7 dan juga model Gundam setinggi 7 kaki tu dulu. Ini adalah projek suka-suka beliau dan disertakan sekali dengan template serta cara-cara untuk menghasilkan model kertas anda sendiri. Rujuk sumber kami untuk keterangan lanjut

cisdel print

sumber download model kertas Bugatti Veyron: visualspicer (dekat sidebar kiri)

Kongsi Artikel

4 Responses to Model Kertas Kereta Bugatti Veyron yang Sangat Cool

  1. OrangAkaun says:

    shit! detail gila. kalau aku print tuh mau sebulan jugak baru nak siap…

  2. Wan says:

    perghh memang terbaik

  3. Ikhtiar Shah says:

    demmm!!mmg terbaik ahhh!

  4. usui says:

    cisdel, mana pdf nak donlod tuh?? takdepon… O_O

Leave a Reply to OrangAkaun Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *