Superhero dalam Versi Poligon yang Sangat Cool

Published On 22/05/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Kami di cisdel.com memang gemar kongsikan gambar-gambar superhero dalam perlbagai versi. Dulu kami pernah kongsikan superhero comel di jari, superhero untuk penunggang motosikal dan banyak lagi. Kali ini kami nak kongsikan koleksi superhero yang dilukis dalam versi poligon yang sangat abstrak. Semua karya ini adalah hasil kreativiti artis daripada New Zealand, James Reid. Sangat cool dan menarik tak percaya tengok sendiri haha

James_Reid_01

Wonder Woman

James_Reid_02

Cyclops

James_Reid_03

Thor

James_Reid_04

Iron Man

James_Reid_05

Captain America

James_Reid_06

Wolverine

James_Reid_07

The Flash

James_Reid_08

Ninja Turtle

James_Reid_09

Hulk

Superman

Superman

Batman

Batman

Optimus Prime

Optimus Prime

Lion-O Thunder cats

Lion-O Thunder cats hooooooooooooo

James_Reid_14

ok yang ni serius den tak kenal

Macam mana cool kan? Sangat abstrak dan menaggumkan betul kreativiti artis ni. Nampak macam mudah tapi agak rumit jugak nak buat grafik ala-ala poligon macam ni tak percaya sila buat sendiri di rumah haha.

cisdel poligon

sumber: art-spire

Kongsi Artikel

5 Responses to Superhero dalam Versi Poligon yang Sangat Cool

  1. OrangAkaun says:

    boleh buat large scale papercraft lepas ni, bawak masuk tido..

  2. Ikhtiar Shah says:

    walaweh,kreatif betui..sgt2 kreatif..hehe

  3. jakijiro says:

    the last 1 is judge dredd, lol

  4. yuyi says:

    pelik tapi cool

Leave a Reply to jakijiro Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *