Koleksi Gambar Maddie, Anjing yang Suka Bertenggek di Merata Tempat

Published On 15/03/2012 | By cisdel | Comel

Kepada yang tidak tahu maksud perkataan bertenggek tu sila tengok semua gambar dalam pos ini dan anda pasti tahu. Perkataan bertenggek itu biasanya digunakan oleh burung, tapi kali ini kami nak tunjukkan koleksi gambar anjing yang suka bertenggek. Pemilik anjing berkenaan, Theron Humphrey telah mengambil gambar Maddie yang suka bertenggek di merata tempat dan menghasilkan projek fotografi “Maddie On Things” yang sangat cool dan menakjubkan

anjing bertenggek

Maddie bertenggek atas tangga

anjing main skateboard

anjing main skateboard

Maddie-On-Things-3

macam nak pi memburu je hohoho

Maddie-On-Things-4

Jangan ko kencing atas mamat tu dah la ye Maddie

Maddie-On-Things-5

relax je bertenggek atas basikal

Maddie-On-Things-6

dah macam patung plak cik jing ni hohoho

Maddie-On-Things-7

anjing penjaga papan tanda hohoh

Maddie-On-Things-8

bertenggek atas peti surat

Maddie-On-Things-9

atas ni pon jadi ko bertenggek ye

Maddie-On-Things-10

perghh hebat betul balancing ko Maddie

Maddie-On-Things-11

bertenggek dalam boot haha ni confirm semua orang boleh buat

Maddie-On-Things-12

rajin plak ko memanjat ye Maddie

Maddie-On-Things-13

kalau jatuh tersepit pintu tu sakit woo

Maddie-On-Things-14

fuhh vespa dia cantik

Maddie-On-Things-15

kena denda berdiri atas meja haha

Maddie-On-Things-16

muka dia betul-betul feeling habis..

Maddie-On-Things-17

enjoy je dia ni bertenggek

Maddie-On-Things-18

cari Maddie tersembunyi haha

Maddie-On-Things-19

otai betul bertenggek pada 2 pokok

Maddie-On-Things-20

kalau tercucuk kena badan tembus.. perghh scary

Maddie-On-Things-21

awan tu sangat cantik

Maddie-On-Things-22

Maddie oh Maddie

Maddie-On-Things-23

slumber je ko berdiri atas lembu.. cisdel betul

Maddie-On-Things-24

slamdunk!

Macam mana dah tau apa itu bertenggek? Projek Maddie On Things ini masih lagi berjalan dan ada banyak lagi gelagat Maddie bertenggek. Kalau nak tengok semua sila layari sumber kami.

cisdel bertenggek

sumber: maddieonthigs.com

Kongsi Artikel

3 Responses to Koleksi Gambar Maddie, Anjing yang Suka Bertenggek di Merata Tempat

  1. huhu..cantik pic dia wt..

  2. fara says:

    haha anjing neh gile bergambar…style..haha (=w=)b

  3. Pingback: Koleksi Gambar Goatee: Kambing yang Pandai Meluncur Ombak | cisdel.com

Leave a Reply to the sun daily Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *