Mashup Stormtroopers dan Karakter Marvel yang Sangat Berwarna-warni

Published On 22/02/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Mashup adalah gabungan beberapa karakter ataupun memberi sifat sesebuah karakter kepada karakter lain. Contohnya seperti dalam post kami yang terdahulu. Simpsons mashup dengan karakter dalam filem terkenal. Post kali ini kami nak kongsikan rupa mashup stormtrooper dengan karakter-karakter dari komik marvel yang sangat berwarna-warni. Ya, memang banyak post tentang Stormtrooper dalam blog ini sebab kami memang gemarkannya dan stormtrooper adalah karakter yang sangat cool hehe

Stormtrooper-Superheroes-Mashup-Art-1

Captain America!

Stormtrooper-Superheroes-Mashup-Art-2

Dr Doom

Stormtrooper-Superheroes-Mashup-Art-3

Yang ini kami tak tahu, gaya macam spartan trojan je hohoho

Stormtrooper-Superheroes-Mashup-Art-4

Venom dalam cerita Spiderman

Stormtrooper-Spider-Man-Mashup-Design

Spiderman kena pukul dengan Venom haha

Macam mana cantik dan berwarna-warni kan? Haha kami pon selalu jugak buat mashup karakter dengan lembu cisdel ni contohnya macam lembu cisdel dengan Optimus prime, lembu cisdel dengan green lantern dan banyak lagi. Kalau nak tengok semua tekan je butang search kat atas tu, cari la mana-mana yang korang berkenan hehehe.

cisdel mashup stormtrooper

sumber: bitrebel

Kongsi Artikel

One Response to Mashup Stormtroopers dan Karakter Marvel yang Sangat Berwarna-warni

  1. daddydee says:

    terbaiklah bro….

Leave a Reply to daddydee Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *