Senarai Facebook Chat Smiley yang Menarik Untuk Dicuba

Published On 26/12/2011 | By cisdel | Menarik

Jika anda merupakan peminat lembu cisdel di facebook pasti anda telah mencuba facebook smiley lembu cisdel di ruangan chat di facebook.com. Ramai yang bertanya macam mana nak buat smiley berkenaan, Kami akan bagi tahu caranya di akhir post ini. Berikut adalah beberapa smiley yang menarik dan cool untuk anda cuba sendiri. Mari memeriahkan facebook chat rakan-rakan anda dengan smiley face yang pelbagai.

Facebook Smiley Versi Karakter Comel

– Konata Izumi [[249199828481201]]
– Domo Kun [[250128751720149]]
– Gintoki Sakata [[223328504409723]]
– Pokeball [[236147243124900]]
– Pikachu [[326134990738733]]
– Doraemon [[155393057897143]]
– Nobita [[224502284290679]]
– Mojacko [[144685078974802]]
– Spongebob [[334954663181745]]
– Shin chan [[196431117116365]]
– Pedo Bear [[138529122927104]]
– Poring [[269153023141273]]
– Hello Kitty [[332936966718584]]
– Kerokeroppi [[252497564817075]
– Santa Claus [[297354436976262]]
– Angry Bird [[157680577671754]]

Facebook Smiley Versi Meme

– Jackie Chan [[254055957957388]]
  – Fap Fap Fap [[FapFapFapMeme]]
– Not bad Obama [[169919399735055]]
– Y U NO Guy [[106043532814443]]
– Me Gusta [[211782832186415]]
– Mother of God [[142670085793927]]
– Cereal Guy [[170815706323196]]
– LOL Face [[168456309878025]]
– NO Guy [[167359756658519]]
– Yao Ming [[218595638164996]]
– Derp [[224812970902314]]
– Derpina [[192644604154319]]
– Forever Alone [[177903015598419]]
– Not Bad [[NotBaad]]
– Fuck yeah [[105387672833401]]
– Challange accepted [[100002727365206]]
– Okay face [[100002752520227]]
– Dumb bitch [[218595638164996]]
– Poker face [[129627277060203]]
– Okay face [[224812970902314]]
– Socially awkward penguin [[98438140742]]
– Rage face [[FUUUOFFICIAL]]
– Feel like a sir [[168040846586189]]
– Forever alone christmas [[125038607580286]]

Facebook Smiley Special Edition

– Jersi Malaysia [[100000881810247]]

facebook smiley – Lembu Cisdel [[cisdel]]

Cukup la rasanya ni. Nak tau cara-cara nak buat facebook smiley ini? Caranya mudah sahaja. Hanya taipkan [[id facebook]] dan gambar berdasarkan profile picture anda akan kelihatan sebagai smiley di facebook chat. Selamat mencuba, kalau tak jadi sila cuba sampai jadi hehehe. Kalau tak jadi juga, guna sahajalah ape yang ada ni 😀

p/s: smiley ini juga sesuai digunakan pada facebook chat for windows.

sumber; AnimeFantasia, facebook smiley

Kongsi Artikel

12 Responses to Senarai Facebook Chat Smiley yang Menarik Untuk Dicuba

  1. huhuhu, thanks!!! saya minat sangat meme tu…

  2. Bujim says:

    Macam best jugak, tapi apesal la kecik sangat gambar dia eh?

  3. Bujim says:

    Memang la, tapi dalam chatbox tu pon kecik cenonet je.

  4. Iza Ira says:

    TAK DAPATlah!! ajarkan lagi!

  5. Amanina Husna says:

    :)time kacih ye!

  6. atiqah amani says:

    woi , ske2 lh gmbr ni .[[f9.shy]]
    [[f9.silly]]
    [[f9.tongue1]]
    [[f9.fastfood]]
    [[f9.ring]]
    [[f9.plate]]
    [[f9.candle]]
    [[f9.party]]
    [[f9.sad]]

  7. nurlidya hanim says:

    Menarik lah

Leave a Reply to nurlidya hanim Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *