Ikatan Reben Berbentuk Haiwan yang Sangat Comel

Published On 24/12/2011 | By cisdel | Comel

Reben sering digunakan untuk mencantikkan lagi hadiah yang dibungkus. Jika diikat dengan betul dan kemas, ia mampu menambahkan lagi seri pada hadiah berkenaan. Post kali ini kami ingin kongsikan gambar ikatan reben yang lain daripada yang lain. Ikatan riben berbentuk haiwan yang sangat unik dan comel hasil kreativiti seorang artis dari Jepun yang bernama Maeda Baku. Dengan kreativiti yang ada padanya, dia mampu menghasilkan riben berbentuk haiwan seperti rusa, singa, burung dan sebagainya.

bird ribbon

reben bentuk burung yang comel

wolf ribbon

riben bentuk serigala / musang kot.. sila abaikan botol di sebelah

wolf ribbon 2

comel ke riben tu letak kat napkin

bulldog ribbon

ini mungkin bulldog

ribbon10

silver fox ribbon haha nice!

ribbon11

yang ni rupa dia macam transformers la plak hehe

dog ribbon

riben bulldog ganas haha

reben singa

reben berbentuk singa yang sangat awesome

ribbon14

ini mungkin anak rusa nani baru kembang ekor

panda ribbon

beruang panda! kot.. hahaha

bunny ribbon

bentuk arnab yang sangat comel dan tinggi

reindeer ribbon

Reindeer! hohoho

reben Anjing laut

reben anjing laut.. bagi hadiah ni je pon takpe tak payah susahs-susah haha

twitter ribbon

twitter ribbon

giant ribbon

reben gergasi nak makan budak! hahaha

ribbon00

rereben comel

Hebatkan ikatan-ikatan reben ini semua? Rasanya anda juga boleh membuatnya sendiri ikut kreativiti masing-masing. Apa yang penting ada kesungguhan dan cuba buat sampai jadi haha confirm jadi. Ada banyak lagi rekaan-rekaan ribbon yang sangat cantik dan unik terdapat di laman web rasmi artis riben ini. Mana tahu boleh berikan anda inspirasi cara-cara nak mengikat reben yang cantik

cisdel riben

sumber: toxel. web rasmi reben Maeda Baku

Kongsi Artikel

3 Responses to Ikatan Reben Berbentuk Haiwan yang Sangat Comel

  1. sOoooooour says:

    klu suro anyam ketupat..mesti pandai..hehe

  2. azilda says:

    reben cisdel paling comel tau =)

  3. Pingback: Koleksi Origami Haiwan yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply to sOoooooour Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *