Barang Kemas yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Pensel Warna

Published On 13/12/2011 | By cisdel | Menarik

Barang kemas dan aksesori sering digunakan oleh para gadis untuk kelihatan cantik dan menarik. Pada masa kini terdapat pelbagai aksesori dan barang kemas yang cantik, unik, menarik dan kreatif. Sebelum ini kami pernah kongsikan gambar aksesori wanita yang diperbuat daripada bahagian terpakai patung-patung barbie, kali ini kami nak tunjukkan koleksi aksesori dan barangan kemas yang diperbuat daripada pensel warna pula. Ini pensel warna yan betul-betul ye bukan bentuk atau replika.

barang kemas pensel warna

Antara aksesori yang korang akan lihat dalam post ini hehe

pencil_crayon_jewelry2

koleksi cincin

Pencil-Jewelry-10

rasanya ini cincin tapi batu dia macam tinggi sangat la plak

pencil-earrings

anting anting pensel warna: bila bosan boleh cabut dan buat conteng-conteng

pencil-bracelet-1

perghhh berapa banyak pensel warna yang dia guna ni ye

Anting-anting pensel warna

comel je anting-anting ni

necklace

necklace

crayon-beads

rantai-rantai pensel warna

crayon-beads-6-

memanik pensel hohoho

crayon-beads-5

cara-cara nak buat rantai hehe

crayon-beads-2

mari buat manik pensel warna

crayon-beads-3

potong pensel warna kecik-kecik

crayon-beads-4

masukkan benang, siap! hohoho

color-pencil-jewelry-3

ok yang ini pelik, ada orang sanggup nak pakai ke?

color-pencil-jewelry-1-

perghh batu dia hohoho

teardrop

loket ni diberi nama tear drop

bangle pensel warna

bangle pensel warna

coloured pencil ring

coloured pencil ring

pencil jewelry

pencil jewelry

mcb9

anting-anting?

Comelkan aksesori dan barangan kemas tu semua hebat betul orang yang membuatnya, tak sangaka daripada pensel warna pon boleh buat jadi barang kemas. Lembu cisdel pon semangat nak buat barang perhiasan daripada pensel warna hohoho

cisdel mahkota penselsumber barang kemas smilepanic

Kongsi Artikel

5 Responses to Barang Kemas yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Pensel Warna

  1. hehe, x tahan lame kot… tapi siyez comel. kalau harga berpatutan ok la

  2. zeera says:

    antra byk2.. rasenye ak pki yg loket tear drop tu je kot.. tu je yg nmpk menarik… yg lain wat koleksi dh la.. hehe

  3. Pingback: Barang Kemas yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Pensel Warna | cisdel.com

  4. siti sarah says:

    nak tny mane nak dpt smue barangan ni, menarik tp bkn utk dipakai la. kalo di perkenalkan mesti mendapat sambutan. kalo org yg suka menyimpan barang yg unik mesti die suka barangan ni.

  5. Pingback: Barang Kemas Berbentuk Origami yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply to zeera Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *