Design Khemah yang Sangat Unik dan Kreatif

Published On 01/12/2011 | By cisdel | Lawak, Rekaan Menarik

Sesuatu yang biasa jika diubahsuai, make up sikit buat design baru akan kelihatan sangat unik dan kreatif. Khemah kebiasaannya mempunyai satu atau dua warna sahaja dan kelihatan kurang menarik, tapi kali ini kami nak kongsikan koleksi khemah-khemah yang sangat cool rekaan FieldCandy. Bentuk khemah ini sama seperti kebanyakkan khemah segi tiga biasa tapi apa yang unik adalah rekaan corak atau gambar yang terdapat pada khemeh berkenaan. Sangat unik, kreatif dan menakjubkan!

khemah keju

comel ke tikus masuk dalam keju tu hohoho

khemah kissing

bahaya khemah ni hahaha

khemah rumput

ini kalau letak kat padang rumput memang tak nampak ni -.-

khemah rimau

ini kalau berkhemah jangan sampai ada rimau betul lepak kat sebelah hohoho

khemah buku

boleh jadi buku untuk bedtime story ni

khemah sandwidch

jangan sampai berlubang khemah ni kena gigit dah ler

khemah bubble wrapper

bubble wrapper tu hahaha

khemah tembikai

perghhh tengok dari jauh pon dah boleh meleleh air liur ~.~

khemah circus

khemah circus

khemah polka dot comel

khemah polka dot comel

khemah anak kambing

ini serigala ke musang tengok ni mesti melelh air liur -.-

khemah kanak-kanak ribena

khemah kanak-kanak ribena haha

khemah cartoon comel

comel je khemah ni haha

khemah unggun api

khemah unggun api

khemah bendera USA

khemah bendera USA

khemah comel beburung ni

comel beburung ni

khemah bendera great britain

khemah bendera great britain

khemah strawberry

perghhhh sangat menggoda betul stroberi ni -.-

khemah jelly bean

tengok jelly bean ni teringat kat kina grannis ~.~

Comel dan kreatifkan khemah-khemah tu semua? Ada banyak lagi rekaan yang unik dan menarik tapi kalau nak tengok sila lauari sumber kami hohoho. kalau nak beli pon boleh beli pada laman web rasmi FieldCandy harga dia? hehe murah je dalam 449 pound sterling lebih kurang dalam RM 2216 setiap satu hehehe. Anda juga mungkin berminat dengan pelekat hiasan pintu yang sangat kreatif ini. Boleh menjadikan pintu biasa bertukar kepada yang sangat luar biasa.

cisdel khemahsumber: Laman web rasmi FieldCandy, bitrebels

Kongsi Artikel

2 Responses to Design Khemah yang Sangat Unik dan Kreatif

  1. OrangAkaun says:

    aku nak rumput tuh..khemah kat padang bola..

  2. suzierahman says:

    terliur tgk kemah tembikai.haha

Leave a Reply to suzierahman Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *