Pasu Bunga yang Sangat Unik dan Kreatif

Published On 16/09/2011 | By cisdel | Menarik

Pasu bunga sering digunakan sebagai barang perhiasan di setiap rumah. Pasu bunga yang cantik dan dihiaskan dengan bunga-bunga segar mampu menaikkan semangat dan mood kita sepanjang hari. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi pasu yang sangat unik dan kreatif. Tak payah letak bunga pon takpe, dah memang cantik dah pasu-pasu ni semua.

pasu bunga terbelah

Split Wood Vase

pasu02

Sprout Vase

Hidden Vase

Hidden Vase

Milk Carton Vase

Milk Carton Vase.. jangan terminum air dalam pasu ni udah ler

Onion Vase

Onion Vase

Swell Vases

Swell Vases.. kalau pecahkan belon, air tumpah. sekian terima kasih

Hula Hoop Vase

Hula Hoop Vase.. tengok pon tau kenapa dia panggil hula hoop

Pasu bentuk jantung

Pasu bentuk jantung nice woo

plate vase

plate vase.. boleh jadi pinggan dan pasu yeah! jangan termakan bunga plak nanti

Sand Vase

Sand Vase - obviously, pasu yang diperbuat daripada pasir

Peaceful Bomb Vase

Peaceful Bomb Vase - bentuk bom atom. peaceful jadah apenya -.-

Balloon Vases

Balloon Vases - kalau belon dah kempis maknanya air dah habis, sila topup

Swan Vase

pasu ini diperbuat daripada kaki kerusi lama..

Pipe Vases

Pipe Vases

Whale Vase

Whale Vase - ini yang paling cool wooo

Photo Frame Vase

Photo Frame Vase - boleh jadi pasu dan frame pada masa yang sama

Bikini Vase

Bikini Vase - seksiii wooo haha

Knotted Vase

Knotted Vase - pasu yang kena ikat haha

Banana Vase

Banana Vase - pasu bentuk pisang -.-

Lace Vase

Lace Vase - menjadikan pasu biasa menjadi luar biasa

Wearable Vase

Wearable Vase - pasu yang boleh digantung di leher jadi macam loket

Gun Vase

Gun Vase

Outline Vase

Outline Vase - haha nice.. pasu outline je.. tengah-tengah kosong

Menarikkan pasu bunga ni semua? Kami paling suka yang whale tu, simple dan sangat nice. Boleh la try cari nanti ye di kedai-kedai yang berdekatan boleh buat isi bunga-bunga ros yang beraneka jenis dan maksud yang korang dapat nanti hohoho.

cisdel pasu bunga
sumber pasu bunga toxel

Kongsi Artikel

5 Responses to Pasu Bunga yang Sangat Unik dan Kreatif

  1. zalin says:

    nice….unik semuanya..

  2. sangat gorjes. kat ikea ada?

  3. Cik Siti Farhana says:

    Coooolllll!!! Suka yang ikan paus and outline vase tu. terbaik

  4. Pingback: Pasu Bunga yang Sangat Unik dan Kreatif .

Leave a Reply to muhamad daniel afiq Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *