Poster Iklan Retro Pencuci Pinggan Mangkuk yang Sangat Cool

Published On 10/07/2011 | By cisdel | Iklan Menarik

Kebanyakkan iklan pada zaman dahulu berbentuk ilustrasi atau poster, mungkin kerana ramai yang tidak mampu untuk memlikit peti televisyen pada ketika itu. Past kali ini kami ingin berkongsi himpunan poster iklan retro pencuci pinggan mangkuk yang sangat cool dan dijamin bersih hahaha.

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 1

Sunlight 1987

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 2

sunlight 1988

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 3

Palmolive 1971

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 5

Palmolive 1988

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 4

Palmolive ntah tahun bila -.-

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 6

Ada rupa macam minyak masak -.-

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 6

yang ini confirm dah pupus hohoho

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 7

yang ini macam iklan bunga ros la plak hohoho

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 8

ini span pencuci ohoho ada kaitan jugak la kan dengan pencuci pinggan mangkuk

Iklan Bersih Pencuci Pinggan Mangkuk 9

panjangnya iklan ni -.-

Cool kan iklan-iklan retro. Semuanya dengan bersungguh-sungguh nak tunjukkan produk mereka mampu menjadikan pinggan mangkuk anda lebih bersih dan bersinar-sinar hohoho.

cisdel bersihsumber: pzeservices

Kongsi Artikel

7 Responses to Poster Iklan Retro Pencuci Pinggan Mangkuk yang Sangat Cool

  1. nadhirah says:

    haha…Terbaikla iklan dia..

  2. sickchild72 says:

    hihihihi sayadoodle nak wat poster gak la !

  3. titan says:

    poster zaman dulu memang epik sungguh. baik punyerrr.. 8x

  4. Mr.Bintang says:

    palmolive bukan sabun mandi ke? hehehe..

  5. shatilah zakaria says:

    Palmolive pun ad pencuci pinggan? 😯
    wey..
    nape ak xpnah jumpa pun

  6. Pingback: Koleksi Bungkusan Makanan Retro yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply to shatilah zakaria Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *