Karakter Star Wars Versi Mickey Mouse dan Rakan-rakan yang Comel

Published On 04/06/2011 | By cisdel | Comel

Star Wars memang sangat popular dan ada pengaruh yang besar sampai banyak watak-watak kartun yang nak berlakon jadi macam watak star wars. Sebelum ni kami pernah kongsikan star wars versi angry birds yang cool, kali ini kami ingin kongsikan star wars versi Mickey Mouse dan rakan-rakan yang comel pula.

star wars versi watak disney 1

Donald as Luke Skywalker

star wars versi watak disney 2

Mickey Mouse as Han Solo

star wars versi watak disney 3

Daisy as C-3 P0

star wars versi watak disney 4

Pluto as R2-D2

star wars versi watak disney 5

Goofy as Chewbacca

star wars versi watak disney 6

Ludwig von Drake as Obi-Wan Kenobi

star wars versi watak disney 7

Donald as Luke Skywalker

star wars versi watak disney 8

Pete as Darth Vader

star wars versi watak disney 9

Minnie as Princess Leila

star wars versi watak disney 10

Jiminy Cricket as Yoda

Seperti biasa dah tentu la Mickey yang paling macho sekali antara semua tu. Sampai lembu cisdel pon nak jadi Mickey Mouse biar cepat femes hahaha

cisdel mickeysumber: izismile

Kongsi Artikel

6 Responses to Karakter Star Wars Versi Mickey Mouse dan Rakan-rakan yang Comel

  1. Firdaus says:

    haha donuld duck pegang lightsaber.. stylo

  2. hehe comel je smo watak2 tu. lembu cisdel pon comel gk jd mickey 😉

  3. syuk606 says:

    r2d2 dgn c3p0 smart..hahaha

  4. restu resort says:

    lembu jd mickey lg comel..

  5. Luke skywalker n Darth Vader tu klakar nk mati! Tros hilang rasa takot kat DV hehe

  6. titan says:

    ni yang aku nak tengok balik cite star wars nih.. :smirk1_ee:

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *