Jam Loceng yang Pasti Akan Membuatkan Korang Terjaga Tepat Pada Waktunya

Published On 26/05/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Jam loceng adalah alat yang sangat berguna untuk mengejutkan kita pada awal pagi. Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan jam loceng yang agak annoying, post kali ini kami akan kongsikan jam loceng yang lebih extreme lagi sampai anda sendiri akan menyesal kalau tak terjaga bila jam berbunyi.

jam loceng extreme 1

hehe cuba teka kenapa jam ni extreme

jam loceng extreme 2

hehehe jam ni memang otai la

jam loceng extreme 3

orang-orang kaya dan perasan kaya je mampu pakai jam ni hohoho

Kepada yang masih tak faham lagi fungsi jam loceng ni hehehe mudah je sebenarnya. Letakkan duit sebagai cagaran dekat jam loceng ni, lepas tu bila jam loceng ni berbunyi dalam satu tempoh masa tertentu kalau tak dimatikan duit tu akan dimusnahkan hahaha. haha extreme kan? Confirm bermotivasi tinggi untuk bangun tiap-tiap pagi

cisdel jam locengsumber: ufunk

Kongsi Artikel

13 Responses to Jam Loceng yang Pasti Akan Membuatkan Korang Terjaga Tepat Pada Waktunya

  1. Firdaus says:

    letak rm1 je la. x de menyesal sangat kalau x bangun..

  2. bila hari penting..
    letak barang2 pnting spt surat beranak..
    klu xbgn..habis la surat beranak kene hiris..hahaha :snake_ee:

  3. Ahmad Fikrizaman says:

    wah.. memang imaginasi tinggi pereka jam ni.. kalau letak seringgit tak best la.. cuba setiap hari letak rm 10..

  4. Haz says:

    terlalu berbahaya..
    too risky..
    hehe

  5. Wan says:

    off jam tu pastu sambung tidoq balik.haha

  6. fina fento says:

    huhu..tp kalau lepas bangun, off jam tu n sambung tido balik pn takde maknanya :tongue_laugh_ee:

  7. luqman hakim says:

    memang goler kentang..haha!!
    terlalu extreme ni..!

  8. wandisini says:

    jam yang menarik. konfem aku bukan orang yang layak untuk menggunakannya, bukan sebab kaya, sebab aku susah nak bangun

  9. fathiah says:

    jam nie sgt sesuai utk bdk2….
    sape bgn lmbt, xde duwet blanje g skolah wakakakaa…..

  10. naimazmi96 says:

    sapa la yg nak bli jam camnie…

  11. usui says:

    hahaha! mesin tuh leh ditek wit ke? kalau tak leh je gunting kertas saiz duit… hehhe

Leave a Reply to Wan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *