Koleksi Gambar Office yang Sangat Unik dan Menarik

Published On 13/05/2011 | By cisdel | Menarik

Persekitaran pejabat atau office yang menarik dapat melahirkan suasana kerja yang kondusif dan produktif. Semakin selesa sesebuah pejabat, semakin sedap untuk kita tido bersemangat kita untuk berkerja rasanyalah. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi office-office yang sangat unik dan mampu membuatkan korang kata perghhh cisdel!!!

Cave Office

office dalam gua yang cool

tak boleh blah buat kerja dalam gua hahaha

Race Track Office

Race Track Office

bosan-bosan boleh race wehh hahaha

Race Track Office2

err semua kena pakai labcoat ke? apesal tak pakai suit racing

Treehouse Office

Treehouse Office

office pokok hahaha

Treehouse Office 2

Macam buat kerja kat beranda je hohoho

Shoe Office

Shoe Office

kasut pon jadi nak buat office

Shoe Office 2

siap ada teddy bear besar kat dalam office

Waterfall Office

Waterfall Office

ok ini serius cool.. bosan-bosan boleh terus terjun je mandi

Castle Office

Castle Office

putih je office ni hohoho

Castle Office 2

duduk pon kat kerusi antik je semua hohoho

Pirate Ship Office

Pirate Ship Office

Kapal dia smart wooo

Pirate Ship Office 2

best je buat kerja dalam kapal hohoho

Pirate Ship Office 3

errr ada pulak tv dalam pirate ship

Pirate Ship Office 4

Makkk nanti saya nak kerja kat kapal lanun boleh??

Macam mana cool bukan? hoho pasti bersemangat je nak buat kerja nanti haha tak macam office lembu cisdel.. errr ada sesiapa ada kerja kosong nak bagi lembu cisdel dengan tuan dia sekali? hohoho

cisdel officesumber: toxel

Kongsi Artikel

13 Responses to Koleksi Gambar Office yang Sangat Unik dan Menarik

  1. Twit N View says:

    opis atas pokok tu best, kat bwh dh ada kolam kalau tensen jer terjun ke bawah…

  2. Orang Akaun says:

    ahh..rasa nak berenti keja skanggg….

  3. Anarm says:

    aku paling suke yang tree house office tu.. nampak nyaman

  4. hana says:

    menarik betol opis camtu..
    kos mesti tggi punye…

  5. Pejabat syarikat mainan ke ni? Tapi semua pekerjanya pakai lab coat kecuali gambar no. 1

  6. nazyrah says:

    Setiap hari aku pergi kerja kalau mcm ni
    tak payah balik,dok je situ tidur makan semua hahaha

  7. huaaaa mmg terbaek ah.

  8. adledash says:

    Salam..

    sukanya office waterfall tu! duit lektrik melambung2. hahaha~

  9. Mmmg terbaik la..suke yg mcm castle tu or mmg it is a one..? Duduk mcm putera raja…meloike!

  10. Pingback: Pejabat BBC yang Sangat Menakjubkan Di Utara England | cisdel.com

Leave a Reply to Muhamad Rizal Sadiman Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *