Perabot Daripada Komponen Elektronik Terpakai

Published On 23/04/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Sebelum ini kami pernah memaparkan model robot yang sangat cool daripada barangan eletronik. Post kali ini kami ingin kongsikan perabot-perabot yang dihasilkan daripada barangan eletronik dan komputer terpakai yang sangat cool dan boleh digunakan. Perabot ini semua adalah hasil rekaan Benjamin Rollins Caldwell daripada BRC Designs.

perabot daripada barangan eletronik 1

meja eletronik.. hahaha

perabot daripada barangan eletronik 2

paparan yang lebih detail dan jelas

perabot daripada barangan eletronik 3

telitinya dia buat..

perabot daripada barangan eletronik 4

sofa eletronik! haha siap ada aerial tu

perabot daripada barangan eletronik 5

pandangan atas sofa eletronik tadi haha

perabot daripada barangan eletronik 6

sofa tanpa kusyen.. haha sure sakit kalau duduk atas ni

perabot daripada barangan eletronik 7

kerusi eletronik! haha (baca gaya doraemon nak keluarkan alat)

perabot daripada barangan eletronik 8

dia pintal wayar jadi tempat duduk *kagum*

perabot daripada barangan eletronik 9

ini kerusi yang diperbuat daripada casing PC mungkin

Macam mana kreatif kan? kagum kami tengok ketelitian dan kreativiti artis ni. Nak tengok lebih banyak lagi hasil seni BRC ini sila rujuk sumber kami. Lembu cisdel pon semangat nak buat perabot jugak =.=”

cisdel weldingsumber: BRC Designs, odditycentral

Kongsi Artikel

6 Responses to Perabot Daripada Komponen Elektronik Terpakai

  1. mak ai, tak sakit jubor ke nak duduk nanti? takut tercucuk lak 8P

  2. nadhirah says:

    kreatif btol…rajin diorang…

  3. farhanajafri says:

    kreatif and teliti.. tapi kan~~ rse mcm xsnggup je nk dduk kt krusi tu.. wuuuu~~

  4. kreatif la org nie. sapa la yg cipta nie kan??

  5. nohoho says:

    mahal ni…hehe…komponen elektronik kan mahal

  6. Pingback: Koleksi Rekaan Kerusi yang Sangat Unik dan Kreatif | cisdel.com

Leave a Reply to nadhirah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *