Topeng yang Diperbuat daripada Keratan Gambar Artis di Majalah

Published On 10/04/2011 | By cisdel | Menarik

Mungkin dah menjadi kebiasaan anak-anak muda potong gambar-gambar artis kegemaran mereka dan tampalkan di bilik, buku dan sebagainya. Tapi untuk post kali ini kami nak kongsikan gambar artis-artis yang dijadikan topeng pulak. Haha idea yang pelik tapi sangat menarik dan cool!

topeng wajah artis 1

Angelina Jolie.. perghhh bibir dia

topeng wajah artis 2

Sapo artis ni? haha tak kenal =.="

topeng wajah artis 3

Juga tak kenal siapa ni haha tapi muka dia macam agak menakutkan je

topeng wajah artis 4

Angelina Jolie lagi.. hohoho

topeng wajah artis 5

Ini siapa? =.="

topeng wajah artis 6

merahnya mak ngah!! hohoho

topeng wajah artis 7

dan artis kegilaan remaja masa kini.. Justin Bieber!!!! (eh yeke ini Bieber?) hoho

Walaupun gambar sikit je tapi rasanya ia dapat memberi inspirasi kepada anda kalau ada majlis pakaian beragam nanti hahaha. Tak pon sila la pakai topeng muka lembu cisdel ye :()

baby pakai topeng cisdelsumber: toxel

Kongsi Artikel

8 Responses to Topeng yang Diperbuat daripada Keratan Gambar Artis di Majalah

  1. nadhirah says:

    kreatif & smart!!haha.. 8)

  2. amirnawawi says:

    ha3..kreatif bebnor la diorang nih.. tak terpikir la plak

  3. xazryx says:

    da mcm ape ntah .HAHA .

  4. Amira Anorah says:

    hahaha..comel jeeeee..suke beno dprg buat mende plik yep…
    bole gune gamba lembu cisdel..tapi kena print besau2 gamba lembu la…:P 😉 :tongue_rolleye_ee:

  5. fina fento says:

    topeng cisdel paling comel of all :tongue_laugh_ee:

  6. zik says:

    aku vote topeng cisdel.. hehe

  7. mesmerising1 says:

    :lol_ee: haha..
    besaunye pale!

Leave a Reply to fina fento Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *