Binatang yang Dilukis dengan Sangat Cantik dan Seksi di Bibir

Published On 11/02/2011 | By cisdel | Menarik

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan gambar-gambar binatang yang dilukis dengan sangat cantik di atas tangan. Memang unik sungguh lukisan tu semua. Untuk post kali ini pula kami ingin kongsikan gambar-gambar binatang yang dilukis dengan cantik dan seksi di bibir.

Hippo

Kononnya ini Hippo

panda

panda

Pikachu

Pikachu

Fox

Ini musang berekor sembilan.. hahaha

Crab

ini adalah ketam

bidoof

pelukis tu cakap nama dia bidoof

Chameleon

Chameleon

Caterpillar

Caterpillar

Bumble Bee

Bumble Bee

Black Cat

haha ok kucing hitam ini sangat menakutkan

Macam mana? seksikan bibir-bibir ni semua haha cuba la buat sendiri ye kalau berminat :). Semua ini adalah hasil karya viridis-somnio di deviantart. Sila la rujuk sumber kami kalau nak tengok lebih banyak lagi.

cisdel bibir seksisumber: viridis-somnio

Kongsi Artikel

22 Responses to Binatang yang Dilukis dengan Sangat Cantik dan Seksi di Bibir

  1. Mazhar says:

    smart kalau buat dekat bibir angelina jolie…
    hahha :tongue_rolleye_ee:

  2. adele says:

    salam..
    kalau bibir tebal lg, lg seksi.. ๐Ÿ˜€

  3. mariatul says:

    waahh.. kreatinye orang sekarang… :lol_ee:

  4. CAHAYA says:

    wuihh sexii tuh bibirrr

  5. biri2 says:

    hehe..comey gile punye kretif daa

  6. amboih seksa tengok bibir lembu cisdel.
    kahkahkah.
    ๐Ÿ˜€

  7. Haz says:

    smart..
    Bibir blh transform jdi bintg..

  8. nadhirah says:

    sume bibir nmpk menakutkan….lol..
    :shock_ee:

  9. amsyarzawir says:

    bidoof tu nama pokemon…

  10. Zarthana says:

    lol ni mcm ikot character pokemon je XD ๐Ÿ™‚

    :kiss_ee: lolol

  11. Muhd Hafiz says:

    Lembu Cisdel punya bibir paling menawan . Hahaha! ๐Ÿ˜€

  12. TiMMie says:

    wah~ kretipnya!
    yg ketam tu paling seksi :tongue_laugh_ee:

  13. Hani Syahida says:

    Haha..memang kretip la dorang ni…sexy!

  14. mascaraq says:

    haha,comelnya semua, tapi semua nampak agak scary especially chameleon tu. cicak kat mulut!

  15. faizul says:

    woo.. sangat kreatif dan cantik-cantik belaka. Sayangnya sumenye bibir pompuan. Agak-agak hodoh kot guna bibir lelaki ni?

  16. bibir lembu cisdel tu gk yg seksi.
    tp yg ketam tu lawa ๐Ÿ˜ฎ

  17. sickchild72 says:

    aku suka yg bidoof tu HAHA

  18. Iyiana says:

    Salam Ziarah. Saya suke pada. Bley saya kiss itu panda? :shock_ee:

  19. sawn says:

    aku rasa lembu cisdel tu seksi

  20. adledash says:

    salam..

    aku suke ketam, chameleon, kucing itam dgn cisdel punye bibir..heee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *