Bentuk Muka yang Unik Dihasilkan Daripada Pakaian

Published On 24/12/2010 | By cisdel | Menarik

Orang kreatif mampu menjadikan apa-apa je jadi sesuatu yang unik dan menarik. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan kreativiti artis yang bernama Bela Borsodi. Beliau mampu menghasilkan corak muka yang unik daripada lipatan pakaian sahaja. Sila tengok sampai habis ye..

yellow-face

haha bibir dia tebal

sweater-face-2

sweater face

sweater-face

hohoh muka dia macam naif je..

shirt-face

muka dia macam mumia..

red-shirt-face

yang ni macam agak lucu.. haha

red-clotes-face

muka dia kelakar hahaha

purple-fashion-face

muka mengantuk je dia ni..haha

jeans-face

hahaha muka gangster la si jeans ni..

fashion-art

rasanya yang ini seksi..hahha siap ada misai jambang

face

ok yang ini ada muka ala-ala alam angker sikit

Macam mana? menarik bukan.. lepas ni boleh la try buat pada baju sendiri. Seperti biasa kalau nak tengok lebih banyak hasil kreativiti artis ini, sila la layari sumber kami

cisdel susun bajusumber: laman web rasmi Bela Borsodi, thisblogrules

Kongsi Artikel

11 Responses to Bentuk Muka yang Unik Dihasilkan Daripada Pakaian

  1. eiyda says:

    woooooooooooo kreatip gilew heee 😯 😯 😯

  2. tra says:

    comey… tp apsal try bt x jadi ni… adehhhh….

  3. adam says:

    Alahai kreatifnye. =D Yg ganster jeans tu lawak la rambut dia.

  4. gadissemasa says:

    haha . yang last tu macho !!

    cisdel , meh nak ajar meh . hehe .

  5. sickchild72 says:

    last skali cam darth vader =D :shock_ee:

  6. akublog says:

    Fuyohh.. Memang terbaik.. bagus sape creator nih..

  7. Wan Perlis says:

    taknakkkkk
    sebab tak comel

  8. TiMMie says:

    haha..kretip tu mmg kretip tp mual perut aku tgok muka tu sume..zselera dah tgok baju :tongue_laugh_ee:

  9. mosyar says:

    sempoi. blh buat hiasan hantaran ni…hahaha.

Leave a Reply to eiyda Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *