Seni Ukiran Labu yang Menakutkan Tapi Sangat Cool

Published On 09/12/2010 | By cisdel | Menarik

Ukiran labu biasanya sinonim dengan sambutan halloween. Walaupun kita tak menyambut hari halloween tu tapi tak salah kalau kita mengagumi kehebatan dan kreativiti pengukir labu yang cantik. Post kali ini kami ingin kongsikan seni ukiran labu yang menakutkan tapi cool hasil kreativiti Ray Villafane.

ukiran labu yang cool 1

ukiran labu yang cool 1

ukiran labu yang cool 2

2) pergh ni macam predator dalam alien versus predator tu haha

ukiran labu yang cool 3

3) pergh zip dengan kain tu nampak real

ukiran labu yang cool 4

4) pergh tengkorak dia berkilat tu smrt woo

ukiran labu yang cool 5

5) bluekksss hahaha

ukiran labu yang cool 6

6) detail giler red indian ni.. tak jadi nak takut.. kagum je lebih..

ukiran labu yang cool 7

7) ok yang ini scary..

ukiran labu yang cool 8

8) hahah labu ni kelakar.. sikit pon tak scary

ukiran labu yang cool 9

9) muka nak gelak jahat je.. wahahaha

ukiran labu yang cool 10

10) warghh!! takutkan budak-budak.. makan dia..

scary pumpkin 11

11) combo labu.. hahaha setel..

Macam mana? menarik kan.. hohoho kami sangat mengagumi kreativiti artis ni. Selama ni kami asyik paparkan hasil seni dari luar negara je.. Kami sedang mencari hasil kreativiti rakyat Malaysia.. Rakyat Malaysia pon ramai yang kreatif jugak.. Kalau korang kreatif sila la hantarkan hasil seni kepada kami ye supaya kami boleh kongsikan kehebatan anak Malaysia 😀

cisdel ukir labusumber: toxel, Ray Villafane

Kongsi Artikel

17 Responses to Seni Ukiran Labu yang Menakutkan Tapi Sangat Cool

  1. ev says:

    sangat cool!

  2. sickchild72 says:

    cam muka kau doh topo ahahaha

  3. kai says:

    menarek tol rekaan dieorang ne.. untuk halloween kan ne?

  4. efyna says:

    yang no 3 bestt real. hehe

  5. mie says:

    yang ada zip menarik..
    sesuai buat hantaran perkahwinan…

  6. MuJE says:

    rase cam nak sepak jer muka red indian tu…haha

  7. suffer8zine says:

    mak ai, gile kreatif betul ni

  8. FDZ9BLADE says:

    cool giler pumpkin ni..

    mohon share admin… huhu

  9. paeh says:

    siyes smart!

  10. eiyda says:

    wow cool gilak 😯 😯 😯 😯

  11. Firdani says:

    ish2, sgt ngeri..klu ad kt umah labu ni, xleh tdo o.. :rolleyes_ee:

  12. Pingback: Ukiran Muka Pada Pisang yang Pelik dan Menarik | cisdel.com

  13. Pingback: Ukiran Labu yang Sangat Kreatif dan Menakjubkan | cisdel.com

Leave a Reply to FDZ9BLADE Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *