Kisah Arnab yang Nak Bunuh Diri

Published On 21/10/2010 | By cisdel | Lawak

Harap maaf kerana dah lama tak update cisdel.com kami sedang sibuk mengusahakan sesuatu. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan komik strip yang simple tapi sangat kelakar. Kisah arnab yang nak bunuh diri. Banyak cara yang menarik dan unik yang arnab ni buat untuk bunuh diri. Sila jangan contohinya haha

Arnab yang nak bunuh diri 1

slumber je stapler ekor anjing tu.. hahaha memang nak mati

Arnab yang nak bunuh diri 2

mati di kaki kerusi.. ~tragis~

Arnab yang nak bunuh diri 3

rilex je tunggu masa nak mati..

Arnab yang nak bunuh diri 4

menumpang mati orang lain.. =.="

Arnab yang nak bunuh diri 5

cuba carik mana arnab tu haha

Arnab yang nak bunuh diri 6

mati di lightsaber..

Arnab yang nak bunuh diri 8

relax je nak pi pecahkan akuarium ikan jaws

Arnab yang nak bunuh diri 9

confirm ramai yang buat countdown saat kematian rabbit ni semua

Arnab yang nak bunuh diri 10

semangat tu nak bunuh diri punya pasal

Arnab yang nak bunuh diri 11

Arnab yang nak bunuh diri 11

Arnab yang nak bunuh diri 12

Arnab pon tau la merokok boleh membunuh.. hohoho

Arnab yang nak bunuh diri 13

pergh siap guna mesin teleport nak bunuh diri

Arnab yang nak bunuh diri 14

sila jangan tiru aksi ini.. hohoho

Arnab yang nak bunuh diri 15

semangat tu siap tunggu stalaktit jatuh

Arnab yang nak bunuh diri 16

pergh berani sungguh.. boleh mencetuskan perang galaksi ni

Arnab yang nak bunuh diri 17

adeh.. kreatif tak bertempat la ko ni

Arnab yang nak bunuh diri 18

hahah giler detail perancangan ko

Arnab yang nak bunuh diri 19

hahaha confrim mati terbakar.. pergh ko korban diri jadi sate kan bagus..

Arnab yang nak bunuh diri 20

haha boleh mati ke macam ni?

Arnab yang nak bunuh diri 21

hahaha memang carik pasal..

Arnab yang nak bunuh diri 22

boleh pulak main tumpang2 mati.. =.="

Arnab yang nak bunuh diri 23

hahahah puas la aku fikir apa yang arnab ni ukur sebenarnya..

hahaha macam mana? kelakar? kalau sudi sila la share pada rakan-rakan… Diingatkan sekali lagi, jangan tiru aksi ini semua.. hohoho

cisdel nasihat arnab

sumber: yeeeee

Kongsi Artikel

32 Responses to Kisah Arnab yang Nak Bunuh Diri

  1. Mus says:

    kenapa arnab tu nak bunuh diri?

  2. farah says:

    😛 kelakar sangat..teringat pulak dengan rabbit dalam citer Igor tu..dia pun nak bunuh diri cam rabbit tu..

  3. suffer8zine says:

    arnab tu tekanan kot 😛

  4. eiyda says:

    arnab bunuh diri?? motif?? hahha 😯

  5. Ayeem Ayam says:

    hahaha cam bangang!

  6. ciklinn says:

    meh sini arnab tu ciklinn lempang laju2…. dia tak tau ker berdosa besar bunuh diri…. :rasberry_ee:

  7. sayang amirah says:

    mana mooo cisdeeeeel 🙁

  8. Amirez says:

    muka senyum je lepas bunuh diri eheh

  9. salju says:

    sebab arnab tuh kalah lumba lari dengan kura-kura ke?

  10. arnab murtad tu sebab nk bunuh diri haha :lol_ee:

  11. sickchild72 says:

    hahah comels betul hahahahahaha.

  12. titan says:

    hoho..gila punye arnab..

  13. fiedza says:

    arnab2…npe la arnab skang ni bijak2 belaka…. 🙂

  14. muni marzuki says:

    xde keje..huhu

  15. izmer says:

    comellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
    :smirk2_ee:

  16. sya says:

    hahah,klaka la arnab nie…tetekan kowt! :lol_ee:

  17. Pingback: 10 Post Paling Menarik di Cisdel.com Sepanjang 2010 | cisdel.com

  18. ganas btol cara-cara arnab ni pk…

  19. Zarthana says:

    LOL siap ada unsur Star Trek ngan Star Wars lagi XD takleh bla :snake_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *