Senarai Pemenang Contest Mencari Lembu Cisdel

Published On 03/10/2010 | By cisdel | Menarik

Kepada yang tak tahu, kami pernah menganjurkan Contest Mencari Lembu Cisdel suatu ketika dahulu. Berikut adalah senarai pemenang contest berkenaan. Keputusan adalah muktamad, sebarang suara-suara sumbang tidak akan dilayan :D.

Contest Mencari Lembu Cisdel Versi Blogger

Tahniah kepada yang berjaya, kepada yang tidak berjaya mungkin ada rezeki anda di masa akan datang. Diulangi, keputusan adalah muktamad.. 😀

Contest Mencari Lembu Cisdel Versi Bukan Blogger

  • Tempat Pertama: Yasmin Adiela (paid)
  • Tempat Kedua: Azlin Sharima (paid)
  • Tempat Ketiga: Azah Amin
  • Penyertaan yang paling menarik akan mendapat: untuk kategori ini kami perlukan masa sedikit lagi.. 😀 susah nak pilih woo

Harap maaf kerana mengambil masa yang agak lama untuk mengumumkan para pemenang. Diulangi sekali lagi, keputusan adalah muktamad, pemenang dipilih tanpa mengambil kira faktor awek cun atau pun tidak.

Kepada para pemenang, sila emailkan informasi berikut kepada lembu[at]cisdel.com

  • Nama penuh
  • Akaun Bank (maybank ataupun Bank Islam)
  • Sila gunakan email yang sama dengan facebook anda untuk tujuan pengesahan.. dan berkenalan 😀

p/s: jika korang nak hadiah berbentuk topup pon boleh. sertakan operator telefon korang, kami akan emailkan pin topup berdasarkan nilai hadiah.

Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang menyertai dan menyokong contest ini. Tanpa kalian siapalah kami ini. Kepada yang tidak berjaya jangan gundah gulana, kalau ada rezeki dan penaja kami akan menganjurkan contest lagi ye..

Kongsi Artikel

23 Responses to Senarai Pemenang Contest Mencari Lembu Cisdel

  1. Ayeem Ayam says:

    haha alhamdulillah. jadi lah..

  2. mien.mien says:

    yeahhhhh. alhamdulillah. suke suke

    pani nak wat pe? email ekh?

  3. syahrilhafiz says:

    yes aku kalah…haha
    kalah lagi,xde luck dlm mgarang si lembu cisdel cuci mata tgok awek cun..haha
    tahniah kepada pemenang…

    • admin says:

      takpe.. jangan gundah gulana.. nanti kalau ada rezeki dan sponsor kita buat lagi contest ye.. 😀

  4. ku pasrah sebab tak reti mengedit gambo & coding. :ohoh_ee:

    tahniah dan tenkiu.

  5. Azah says:

    fuyyooo… aku menang tu…hoho… time kasih2…
    hm… yg kategori plg menarik, bg kat aku pun takpe.. aku x kisah..
    senang je.. haha..

  6. wah thanks tuan tanah..hehe

    • admin says:

      ko nak aku bank in hadiah ke nak tuntut by hand je? papehal nnt cari aku kat ftmk la ye senang.. hohoho

  7. naem says:

    😯 huiyoo..tahniah kepade pmenang..hehe

  8. Liyana Lunia says:

    thanks cisdel. ade gak la hadiah kan even luka2 tgn LOL. btw congrats 😉

  9. 😯 saya menang.. terima kasih terima kasihhh mr-cisdel

  10. Wan says:

    tahniah kalian

  11. eiyda says:

    tahniahh pd yg menag…
    “Diulangi, kepyusan adlaah muktamad.” <—–manyak typo topo..hehehhe :tongue_wink_ee:

    • admin says:

      hahaha ada gak yang perasan.. lepas dah publish semalam aku perasan banyak typo.. tapi xde masa nak edit balik.. hahaha so biarkan je la.. :tongue_rolleye_ee:

  12. Pingback: Saya Menang Dua Contest! Gumbiranya Hati! | Shy Guy Is Blogging Again!

  13. intanberlian says:

    tahniah buat si pemenang =D

  14. Amirez says:

    tahniah kepada para pemenang.
    nampaknya umpan lembu cisdel ke australia x menjadi hehe

  15. swagger says:

    wah..thniah kpd p’menangnye :grin2_ee:

Leave a Reply to Azah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *