Kisah Pengembaraan Gigi Susu yang Comel

Published On 24/08/2010 | By cisdel | Comel

Masih ingat kisah pengembaraan lalat yang cool? Kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar pengembaraan gigi susu yang sangat comel dan cool. Biasanya orang buang je gigi ni tak pon kalau ikut kepercayaan karut letak bawah bantal nanti pari-pari gigi datang. Tapi gigi-gigi ni lain sikit.. siap boleh pi mengembara lagi.. hohoho

gigi susu berlakon jadi jahat

gigi susu berlakon jadi jahat

gigi susu main teng teng

gigi susu main teng teng

gigi susu jalan nak pi mandi pool

gigi susu nak pi mandi pool

bersuka ria dalam pool

bersuka ria dalam pool

gigi susu main masak-masak..

gigi susu main masak-masak.. erk.. apsal masukkan air oren dalam adunan biskut

gigi susu angkat telefon

gigi susu angkat telefon

gigi susu sesat dalam pengembaraan

gigi susu sesat dalam pengembaraan.. kesiannya.. haha

gosok gigi

gosok gigi

trick or threat

trick or threat.. comel je jadi frankestein kaler hijau

gigi main angkat berat

gigi main angkat berat.. untuk jadi sihat dan kuat.. tak payah pakai colgate.. haha

gigi nak cuba buat rumah

lepas dah tercabut.. diorang dah takde tempat tinggal.. terpaksa buat rumah sendiri

mengidam nak jadi tough

berangan nak jadi tough.. sebab tu main angkat berat tadi..

berangan nak jadi superman

berangan nak jadi superman.. kalau jatuh ni sure rongak gigi.. haha

nak jadi gigi besar

nak jadi gigi besar.. kena siram dengan baja tiap2 hari.. baru sihat.. =.="

gigi susu berebut katil

gigi susu berebut katil

hantar surat pada gigi-gigi lain

hantar surat pada gigi-gigi lain.. rindu saat-saat gembira bersama dalam mulut dulu

cubaan melukis ikan paus

cubaan melukis ikan paus

hohoho macam mana? comel bukan? Untuk lebih banyak gambar dan kisah menarik disebalik pengembaraan gigi-gigi susu ni sila layari sumber kami.

Lembu cisdel masih lagi tidak dapat ditemui.. Menurut sumber yang boleh dipercayai, kononnya lembu cisdel dijumpai di klia-transit beberapa hari yang lalu.. Tapi kedudukan sebenar masih tak dapat dikenal pasti. Teruskan misi mencari lembu cisdel ye.. 😀

sumber: mymilktoof

Kongsi Artikel

29 Responses to Kisah Pengembaraan Gigi Susu yang Comel

  1. CikguShikin says:

    kreatif..ada ke ptt cerita gigi susu..mmg kreatif la

  2. wah. memang cool dan comel :lol_ee:

  3. zaza says:

    :zip_ee: :zip_ee:

  4. fieykah says:

    alololo,tomei2,So cutelar!klau ader gurl punyer mesti lagi cute nie………….

  5. Pingback: 10 Post Paling Menarik di Cisdel.com Sepanjang 2010 | cisdel.com

  6. Pingback: Kisah Pengembaraan Gigi Susu yang Comel .

  7. Ikhtiar Shah says:

    lawa giler ah..kreatif3

Leave a Reply to zaza Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *