Kasut Custom Designed yang Kreatif dan Cool

Published On 09/06/2010 | By cisdel | Menarik

Kasut sangat digilai ramai tak kira lelaki mahupun perempuan. Setiap orang pasti mahukan kasut yang unik dan mampu menarik perhatian semua orang. Hasil kreativiti Daniel Reese telah mengubah kasut yang biasa kepada sesuatu yang luar biasa dan unik.

Kasut custom designed versi web

google

google

twitter

twitter

Kasut custom designed versi video game

super mario

super mario

super sonic

super sonic

tails

tails

kunckles

kunckles

pac man

pac man

bioshock

bioshock

Kasut custom designed versi penyanyi atau ahli muzik

michael jackson

michael jackson

michael jackson 2

michael jackson 2

run dmc

run dmc

2pac

2pac

john lennon

john lennon

bob marley

bob marley

kid cudi

kid cudi

Kasut custom designed versi komik superhero

flash

flash

green lantern

green lantern

captain america

captain america

justice league

justice league

batman

batman

Kasut custom designed versi movie

v for vendeta

v for vendeta

kill bill

kill bill

the simpsons

the simpsons

reservoir dogs

reservoir dogs

ironman

ironman

kick ass

kick ass

macam mana? meleleh air liur nak beli? harga dia $260 lebih kurang RM700+- murah tak? hohoho atau korang inginkan kasut versi lembu cisdel?

cisdel custom shoessumber: thisblogrules

Kongsi Artikel

35 Responses to Kasut Custom Designed yang Kreatif dan Cool

  1. his says:

    kasut cisdel smart habis

    terbaek dr ladang :tongue_laugh_ee:

  2. danny says:

    whoaaa.cool gila kasut

  3. Akmar Anuar says:

    kasut twitter tu paling cun dowh…

  4. accel says:

    best gile…tapi yg paling unik n mahal gle rasa2nya kasut yg last skali tu…mngkin dibuat drpd kulit lembu? hohoho~~

  5. ana says:

    kasut twitter satu
    hehe

  6. nur hidayah says:

    nk kasut cisdel tu..diskaun skit..bape rega? hehhe 😀

  7. nice shoes 😉 mesti ramai yang minat…

  8. aizuddin says:

    kasut twitter smart gile..kasut blogger n facebook tak de pun..haha

  9. syahrilhafiz says:

    pergh cantik + mahal= mana mampu nak beli..hehe
    ala2 kasut snicker pulak aku tengok..kasut pattern nih memang mendapat tempat sekarang…

  10. paeh says:

    kasut cisdel bape hinggit….

  11. ChuyRy says:

    aku nak twitter ngn google..baru megah law pakai..hahaha :lol_ee:

  12. Azfarul says:

    kasot twitter and cisdel pilihan hati..
    hoho

  13. eiyda says:

    cun cun….yg twitter ngan lembu cisdel lah yang paling aku berkenan..hehehe

  14. stormz says:

    perghh..cantik gile!!

  15. chokilala says:

    aku suka kasut twitter. comel. topo, belikan aku satu. hehehe

    kasut cisdel pun lawa. tapi kalau pakai, aku nak bawa pergi sawah je 😛

  16. Anarm says:

    aku nak kasut Kick Ass!!

  17. MrSup says:

    nk order kasut cisdel satu ngan reservoir dogs satu.. bungkus elok2 ek.. nnt petang datg amik..hehe :grin2_ee:

  18. Aujinz says:

    aku suka yang Kill Bill tue..

    nampak menarik..
    kat mane ade jual nie..

    hik hik hik

  19. Fitrihadi says:

    perghh semua gempak gilaa… tapi apsal takde versi spiderman punya? 😀

  20. wan says:

    aku suka yang kaler putih je.. ala kasut sekolah gi tu.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *