Iklan Di Trak yang Sangat Cool

Published On 04/05/2010 | By cisdel | Iklan Menarik

Dah agak lama kategori cool ads kosong tanpa sebarang post.. Hohoho mungkin sebab aku rasa ads yang ada sekarang ni semuanya dah banyak bersepah di internet dan tak perlu dikongsi lagi.. Kali ini cisdel.com ingin berkongsi email yang kami terima, gambar iklan di trak yang sangak cool dan menarik.

botol macam nak terkeluar

botol macam nak terkeluar

Lori bawak beg besar

Lori bawak beg besar

pepsi overloaded

pepsi overloaded

trak berkepala dua.. hoho

trak berkepala dua.. hoho

gambar akuarium yang sangat real

gambar akuarium yang sangat real

lori jual buku.. smart giler

lori jual buku.. smart giler

pringles hot n spicy.. hoho hnampak macam lori tu terbakar

pringles hot n spicy.. hoho hnampak macam lori tu terbakar

Kat Malaysia aku tak pernah lagi nampak cara pengiklanan macam ni.. hoho kalau kat bas tu dah selalu la kot.. nak tengok trak versi lembu cisdel? hehehe

cisdel truck

truck ini sangat tidak kacak...

sumber: email daripada liza oman..  jika anda email menarik atau idea2 yang bernas, sila emailkan kepada kami.. kami akan jadikan ia lebih cisdel.. hohoho

Kongsi Artikel

30 Responses to Iklan Di Trak yang Sangat Cool

  1. Pingback: SyAMiL Online | oOo #006 – Iklan Kat Badan Lori Yang Best

  2. serol says:

    Semart la..tak kisah photoshop ke apa..kalau ada yg buat betul2, mmg mantop..hehe

  3. Emily says:

    gile ah..semart gile..memang caya la org yang edit gambar ni..sape2 tau leh la ajar aku..huhu

  4. pergh lawa gila. mcm real!

  5. fadli says:

    creative editing…best2….teruja melihatnya..huhuhuhu

  6. sangat menarik & cantik. kreatif sungguh

  7. burn says:

    tu kadang real like y buku

Leave a Reply to eiyda Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *