Gambar Ombak yang Cantik Sangat Menakjubkan

Published On 01/05/2010 | By cisdel | Alam

Jika sebelum ini kita dah lihat gambar kilat yang sangat menakjubkan, kali ini kita cuci mata dengan melihat gambar ombak yang sangat cantik dan menakjubkan. Gambar ini semua diambil oleh seorang photographer yang berbakat tinggi Clark Little.

Sun ... glints off wave

Sun ... glints off wave

pasir yang meluncur

pasir yang meluncur

Tubular

Tubular

Beach ... surf crashes down

Beach ... surf crashes down

Molten ... liquid gold

Molten ... liquid gold

White ... tumultuous water

White ... tumultuous water

Splash ... stunning shot

Splash ... stunning shot

Red .... mysterious shot

Red .... mysterious shot

Break ... wave crashes down

Break ... wave crashes down

titisan ombak

titisan ombak

Macam mana? menakjubkan bukan? hohoho photographer tersebut memang seorang surfer dan menghabiskan masa di laut dan pantai.

surfing

surfing

sumber: email daripada yonna.. jika anda email menarik atau idea2 yang bernas, sila emailkan kepada kami.. kami akan jadikan ia lebih cisdel.. hohoho

Kongsi Artikel

31 Responses to Gambar Ombak yang Cantik Sangat Menakjubkan

  1. syahirul says:

    semat ombak šŸ˜› lagi semat lembu tuh.. wakakakakaaaaa :snake_ee:

  2. yonna says:

    lembu surfing T_____________T HAHHHAHA
    ombak ko tu dah mcm mulut jerung je aku tgk hehe

    i love you lembu :lol_ee:

  3. eiyda says:

    salu tak sabar nk scroll sampai bawh, sebb nk tgk pic lembu cisdel hahaha :tongue_rolleye_ee: :tongue_rolleye_ee:

  4. paeh says:

    ombak last tu mmg terbaik laaa… dia cam spinning

  5. Zida says:

    Cun punya terbaekkk!

  6. Dauspozi says:

    cun… :vampire_ee:

  7. Lin says:

    waaahhhh… teruja! šŸ˜Æ

  8. farid says:

    cantiknya ombak tu…

  9. finafedora says:

    topo! lembu ko mane boleh surfing duduk. kena berdiri daa. main tipu~~

  10. aizuddin says:

    mantap..lembu x de kamera ke? :shuteye_ee:

  11. EV says:

    terbaek ah!

  12. Azrin Aziz says:

    Cantik…

  13. she says:

    tak tahan tengok yang nampak pasir tuh… šŸ˜Æ

  14. kasih says:

    lembu yg comel..hahahaha

  15. Amir says:

    gile smart!

  16. Hayati says:

    hebat la weh.. wah leh cari pasal dia la pasni nak letak kat blog aku.. tapi hebat ar. dia pakai camera ape ye? ^-* hihi

  17. powerPuffGirlz says:

    lumbu tuh cam maen skateboard je..tak cam maen luncur air..suggest..perbetulkan lukisan2 lumbu

    • admin says:

      ko org pertama yang kata macam skateboard.. hohoho lukisan yang dah dipost tidak akan diperbetulkan.. šŸ˜€

  18. faizal says:

    nice pic

  19. Wan Perlis says:

    yang shot pic ni mmg expert

  20. zety nyna says:

    nice pic…TITISAN OMBAK….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *