Gambar Ombak yang Cantik Sangat Menakjubkan

Published On 01/05/2010 | By cisdel | Alam

Jika sebelum ini kita dah lihat gambar kilat yang sangat menakjubkan, kali ini kita cuci mata dengan melihat gambar ombak yang sangat cantik dan menakjubkan. Gambar ini semua diambil oleh seorang photographer yang berbakat tinggi Clark Little.

Sun ... glints off wave

Sun ... glints off wave

pasir yang meluncur

pasir yang meluncur

Tubular

Tubular

Beach ... surf crashes down

Beach ... surf crashes down

Molten ... liquid gold

Molten ... liquid gold

White ... tumultuous water

White ... tumultuous water

Splash ... stunning shot

Splash ... stunning shot

Red .... mysterious shot

Red .... mysterious shot

Break ... wave crashes down

Break ... wave crashes down

titisan ombak

titisan ombak

Macam mana? menakjubkan bukan? hohoho photographer tersebut memang seorang surfer dan menghabiskan masa di laut dan pantai.

surfing

surfing

sumber: email daripada yonna.. jika anda email menarik atau idea2 yang bernas, sila emailkan kepada kami.. kami akan jadikan ia lebih cisdel.. hohoho

Kongsi Artikel

31 Responses to Gambar Ombak yang Cantik Sangat Menakjubkan

  1. iqhmalrahman says:

    8)

  2. iqhmalrahman says:

    lembu boncet gile

  3. maisarah says:

    wah!!
    hebat betul surfer tu.. :DD
    dpt duit ke buat keje tu??

    • admin says:

      kalau tak silap yang buat ni memang fotografer pro.. setiap hasil keje diorang mesti ada yang nak beli punya kalau tak pon sekadar kepuasan diri.. best tu..

  4. azmira says:

    :hmm2_ee: perghhh…mmg superb.. pandai tul tul owg yg amek pic ni…Terbaek..

  5. subhanallah…sungguh cantik ciptaan Tuhan..

Leave a Reply to ana rina Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *