Design Poster Movie dalam Versi Lego

Published On 10/04/2010 | By cisdel | Iklan Menarik

Poster memainkan peranan penting dalam mempromosikan sesebuah filem. Poster yang menarik mampu untuk menarik minat penonton untuk menyerbu panggung menonton filem baru. Berikut adalah beberapa design poster filem yang ditukar kepada versi lego.

Simpsons Movie

Simpsons Movie

Rocky Balboa

Rocky Balboa

Bourne Ultimatium

Bourne Ultimatium

Wolverine

Wolverine

Harry Potter

Harry Potter

Forrest Gump

Forrest Gump

I Am Lego

I Am Lego

300

300

Inglorious Basterds

Inglorious Basterds

Lord of The Ring

Lord of The Ring

Jaws

Jaws

Hohoho kreatif sungguh mereka ini.. semua benda boleh diajdikan lego aku paling suka tengok poster forest gump.. cerita dia pon superb jugak. hehehe nak tengok lembu cisdel versi lego?

lembu cisdel versi lego

heheh cute ke?

sumber : cafeterra

Kongsi Artikel

16 Responses to Design Poster Movie dalam Versi Lego

  1. syin says:

    hahaha..xblh blah harry potter…yg jaws tu gila gak…haha

    lembu cisdel tu versi logo ke versi bata…? haha.

  2. syahirul says:

    hoho aku rasa yg last sekali tu yg paling semart.. hebat2… 😯

  3. azizuan says:

    I Am Lego..hahaha :snake_ee:

  4. MrRollies says:

    Iglaorious bastards paling aq ske !!

  5. EV says:

    lego cute!same cam cisdel!

  6. aizuddin says:

    boikot lego..haha :rasberry_ee:

  7. eiyda says:

    hehhe…menarik!! yg lembu tu cam batu bate jek..hehhe =p

  8. Fazreen says:

    Lembu 2 mcm bata utk bt rumah je..hahah

  9. ejam says:

    kesian cisdel diperlakukan sedemikian rupa oleh tuannya…
    bleh repot kat kesatuan penternak lembu2 semalaya nie…
    nmpk sgt cisdel tak suka coz dia kelihatan sedih jer…

    • admin says:

      itu meodel je la.. lembu cisdel tgah tido

      • ejam says:

        apa petang2 nie tido, kau tak lepaskan dia meragut ker?
        kesian dia makin kurus ler lepas nie…
        sabar yers cisdel, nnt aku hantar rescue rangers selamatkan kau yer…jahat abg topotato a.k.a nazrien nie…

  10. elyaszbha says:

    menarik lembu tuh :snake_ee:

  11. akupc says:

    Lord of The Ring paling kreatif! 😉

  12. Pingback: Karakter Komik yang Dibuat Menggunakan Lego | cisdel.com

Leave a Reply to azizuan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *