Page 404 Error yang Cool

Published On 28/03/2010 | By cisdel | Rekaan Menarik

Kepada yang tak tahu, error 404 adalah apabila anda tersalah bukak page atau page itu memang tiada di laman web atau blog yang anda bukak itu. Berikut adalah beberapa koleksi 404 error page yang cool. Klik pada gambar untuk sumber

fuelly

fuelly 404

redtag

redtag 404 error page

wufoo

wufoo 404 error page

eternalmoon

eternalmoon 404 error page

instantshift

instantshift 404 error

d20srd.org

d20srd.org 404 error page

suspendedanimations

suspendedanimations 404 error page

homestarrunner

homestarrunner 404 page

dundeeliving.

dundeeliving error 404 page

kevadamson

kevadamson 404 error page

carsonified

carsonified 404 error

acromediainc

acromediainc 404 error

surfingonstatic

surfingonstatic 404 error

apartmenthomeliving

apartmenthomeliving

digitalmash

digitalmash 404 error

Hoho tengok tu betapa semangatnya mereka sampai page 404 pon dibuat dengan sangat detail dan menarik. Page 404 error cisdel.com plak? hehehe klik untuk paparan yang benar.

cisdel 404

cisdel 404

sumber: tutzone, hongkiat

Kongsi Artikel

47 Responses to Page 404 Error yang Cool

  1. EV says:

    nak 404 error cisdel!

  2. Azrul says:

    mak aii..sangat cool semua page 404 tu… 🙂

  3. TMUkmkd says:

    haha congratz bro! 8)
    style gak ko punya 404 page. aku nak re-design nanti 😀
    banner pun aku ubah jap lagi.. ada penambahan sikit.

  4. neo says:

    hahahhahahha :lol_ee:

  5. anesz says:

    memang sangat cool!!
    ini macam kalo error pon xkan angen nye.. 😀

  6. Anarm says:

    masuk la page 404 aku sekali.. ade zombie.. hahaha.. :lol_ee:

  7. Wan Perlis says:

    camna nak buat.
    macam zaryl bgtau tu ye?

  8. yash says:

    wahahhahhaa takleh blah lembu cisdel ko weyh! kiuttttttttttttttttttttttt!!! :lol_ee:

  9. shafiq says:

    😀 menarik

  10. atokk says:

    macam mna nak letak 404 page nie..hahaha ❓

  11. cool 404 page
    tak penah tgk yg versi ni. bravo

  12. azizuan says:

    separuh aku dah tengok..
    tp separuh lagi lom..
    thanks for the effort bro

  13. Wan Perlis says:

    ni macam zaryl bgtau

  14. Makiko S says:

    comel juga error message, ek =D

  15. uNIqIka says:

    mmg cool 8)
    takdelah sakit ati sgt bila bkak kuar error ni

  16. lipan says:

    so cool 8)..tp nape 404?..apehal bkn no. lain..musykil2x

  17. Omar says:

    wah..gempak betul graphic design dia, page 4O4 pun nak design camtu..

  18. akmal says:

    haha..
    siyes smart…
    klu x dpt msuk page 2 pon xde la hampa sgt..
    hehe

    btw, selamat bkenalan.. smoga kita boleh jd rkan blogger yang terbaik yaa..
    akmal…

  19. aizuddin says:

    nape mesti 404..bukan 405 atau 4.4 juta? :grin2_ee:

  20. sweetymui2 says:

    wahhh..mmg cool cam matkool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *