Awek yang Sangat Comel Macam Barbie Doll

Published On 10/03/2010 | By cisdel | Comel

Jika post-post sebelum ini banyak gambar pasal binatang atau iklan-iklan menarik, poast kali ini kita buat post cuci mata pulak ye. Memang menjadi lumrah manusia suka melihat sesuatu yang indah dan cantik terutamanya wanita atau gadis cantik. Kali ini kita akan melihat gadis yang sangat cute saling tak tumpah macam barbie doll.. hurmm

mata dia cun giler...

mata dia cun giler...

rambut dia palsu ke betul tu ek?

rambut dia palsu ke betul tu ek?

yang ini macam agak menakutkan je..

yang ini macam agak menakutkan je..

ada gaya ala-ala gothic? haha tapi tetap cute

ada gaya ala-ala gothic? haha tapi tetap cute

gaya robot yg cute

gaya robot yg cute

berlindung di bawah terik mentari

berlindung di bawah terik mentari

terperangkap dalam kotak kaca?

terperangkap dalam kotak kaca?

pose cute la tu konon..

pose cute la tu konon..

muka cute berjalan-jalan

muka cute berjalan-jalan

awek comel vs ronald

awek comel vs ronald

confirm dapat makan free ni

confirm dapat makan free ni

Macam mana? Comel tak awek ni rasanya kalau mintak no telefon dia bagi tak? hohoho lembu cisdel pon cair tengok awek ni dan mula beraksi pelik..

lembu gatal

lembu gatal

sumber: filipino blog

Kongsi Artikel

41 Responses to Awek yang Sangat Comel Macam Barbie Doll

  1. saya_aRief says:

    patung ka orang kah..??? 😯

  2. Piston Pecah says:

    wah…memang seperti patung…sure high maintenance nih…tak mampu aku nak tanggung…cuma dia budak ke bawah umur ek?haha :gulp_ee:

  3. sweetymui2 says:

    omg..so cute πŸ˜€

  4. syin says:

    best ke jadi mcm awek tu topo? aku rasa mcm tak selesa je jadi mcm dia tu…kalau jadi awek/isteri ko pun sama…hahaha….

    hari2 org mintak no telepun, nk romantik skit pun payah…nk aotograph la…nk bergambar sama la…silap melepas kalau kita jenis yg cikai je…hahaha..

    kal aku dpt, aku sorok/simpan kat rumah je dia ni..hahaha..

    p/s : lembu tngh buat apa tu…? hahaha…aku rasa ko kena beli yg betina satu kot…lembu pun ada nafsu gak…hahaha…

  5. anatayuni says:

    cute giler lah sih..;p

  6. Syazleen Ismail says:

    Gila sebijik macam patung! 8)

  7. Yis says:

    wuuuu gmbar last serious mcm patung. hahah creepy cut cute :lol_ee:

  8. neo says:

    uiksss…lain macam putih dia ni,klau jln sebelah aku ni dah ibarat bunga melur jatuh atau taik kerbau..wakakakkaka :vampire_ee:

  9. nur_cinta says:

    :snake_ee: cutee cm patung..ahaha

  10. Ola La says:

    mekap ke kulit semula jadi tu?,melepak cam salji..

    kalu mekap tebal takper la… :snake_ee:
    mcm comel…da tiap tiap ari tgk ore jepong ni rase da terbiasa lak ngan kecomelan diorang nie..cube tenung muka die lama sikit,nampak la yang tak comelnya nanti….

    jarang nak jumpe (ader la tapi tak sangat) jepun yang cantik ,anggun,serius,garang dan clumsy(dah la garang pastu clumsy/cuai…camner tu)

    kalu ader letak sinih,pastikan perbuatan tu adalah original dan bukan buat buat

  11. eyra says:

    tlg bawak dia kat rumah aku. aku nak simpan dlm kotak hahaha

  12. Azrul says:

    hoho…tergoda plak aku…muehehe 8)

  13. Iamsura says:

    lembu ke tuan dia yg gatal..??
    ehehehhehe πŸ™‚

  14. Anarm says:

    ni kalo buang mekap ni xtau camne agaknye muka sebenar.. hohoho :gulp_ee:

  15. azizuan says:

    sebijik cam patung..da jugak manusia ceni..hahaha

  16. Wan Perlis says:

    dah macam patung la.
    gila kentang betoi

  17. addy says:

    huwarghh..takut tgk die. macam momok~ :zip_ee:

  18. chumel nye!!!!

    tapi agak2 kalo jumpe real lah kan, bape tebal bedak dia pakai kat muke??
    ❓

  19. kertaz says:

    Mmg mcm patung maa.. :gulp_ee:

  20. Miss Lalitha says:

    btol2 mcm barbie doll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *