Layari Tag "stormtrooper"→

teruja tengok bunga api

Gambar Darth Vader Bercuti di Disneyland

November 3, 2012 | 0 Komen

Semenjak dah tak berlakon ni, Darth Vader dengan StormTrooper ni memang banyak pergi merayau dah bercuti hehe. Salah satu contoh ingat tak dulu kami pernah kongsikan gambar StormTrooper pergi bercuti meluncur ombak di tepi pantai?...

Teruskan Membaca→

Mashup adalah gabungan beberapa karakter ataupun memberi sifat sesebuah karakter kepada karakter lain. Contohnya seperti dalam post kami yang terdahulu. Simpsons mashup dengan karakter dalam filem terkenal. Post kali ini kami nak kongsikan rupa mashup...

Teruskan Membaca→

Kek yang cantik pasti dapat menaikkan lagi selera untuk makan kek tu. Yela bak kata orang dari mata turun ke hati betul kan? Contohnya macam koleksi cupcakes yang sangat comel kami pernah kongsikan dulu tu,...

Teruskan Membaca→

Para peminat Star Wars pasti menggilai dan ingin memiliki suit storm trooper yang kacak dan anggun itu kan? UD Replicas telah menghasilkan beberapa replika yang seakan-akan suit Storm Troopers dan boleh digunakan oleh penunggang motorsikal....

Teruskan Membaca→
Stromtrooper kelakar 5

Stormtrooper Pergi Meluncur Ombak

August 18, 2011 | 10 Komen

Kepada yang tak kenal siapa itu Stormtrooper sila rujuk post sebelum ini, aksi Stormtrooper semasa pergi bercuti. Kalau dah kenal Stormtrooper itu, tahniah diucapkan hahaha. Hari ini kita tambah lagi aksi-aksi menarik Stormtrooper sewaktu dia...

Teruskan Membaca→
fishing in the toilets

Aktiviti Stormtrooper Semasa Cuti

April 4, 2010 | 22 Komen

Kepada peminat Star Wars pasti akan mengenali siapa itu Stormtrooper. Kepada yang tak kenal tu buat-buat kenal je. Memandangkan sekarang ni tiada pengambaran Star Wars, Stormtrooper ini dah takde kerja. Jadi sila saksikan apa aktiviti...

Teruskan Membaca→