Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Layari Tag "seni"→

Animatus adalah satu siri binaan arca yang sangat menakjubkan daripada seorang artis dari Korea bernama Hyungkoo Lee. Beliau telah menggambarkan bagaimana rupa skeleton watak-watak kartun klasik yang sangat terkenal seperti Bugs Bunny, Sylvester & Tweety,...

Read More →
bermain dengan awan 18

Jom Bermain Dengan Awan yang Sangat Cantik

April 29, 2011 | 8 Comments

Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan post mari bermain dengan bulan hasil kreativiti fotografer terkemuka. Post ini kira macam post adik beradik jugak la haha. Tapi kali ini kita bermain dengan awan pulak. Semua ini...

Read More →
long-live-globe

Lukisan yang Unik dan Kreatif di atas Globe

January 4, 2011 | 1 Comments

Seronok betul jadi orang yang kreatif ni. Mana-mana tempat boleh dijadikan kanvas untuk mencurahkan hasil seni kita. Sebelum ini kami pernah kongsikan hasil seni daripada bekas telur. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil...

Read More →

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan gambar-gambar kilat yang sangat menakjubkan. Kali ini pula kami ingin kongsikan gambar kilat dan bunga api yang berlaku secara serentak dan menjadi hasil seni yang sangat cantik. Kami tak...

Read More →
The-vader-project-06

Helmet Darth Vader yang Sangat Kreatif dan Cool

September 24, 2010 | 9 Comments

Banyak souvenir atau barang-barang kreatif yang diilhamkan daripada star wars. Dekat cisdel.com pon dah ada banyak post pasal barang-barang kreatif star wars. Sila la cari kalau berminat ye. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan...

Read More →
lukisan kotak telur 6

Hasil Seni Daripada Kotak Telur yang Sangat Cool

September 22, 2010 | 10 Comments

Hehehe sengaja kami tak kongsi post baru di cisdel.com ini biar korang terasa rindu pada lembu cisdel. Usaha mencari lembu cisdel akan ditamatkan pada 11.59 malam ini. Terima kasih kepada yang sudi join. Untuk post...

Read More →