Layari Tag "seni"→

Animatus adalah satu siri binaan arca yang sangat menakjubkan daripada seorang artis dari Korea bernama Hyungkoo Lee. Beliau telah menggambarkan bagaimana rupa skeleton watak-watak kartun klasik yang sangat terkenal seperti Bugs Bunny, Sylvester & Tweety,...

Teruskan Membaca→

Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan post mari bermain dengan bulan hasil kreativiti fotografer terkemuka. Post ini kira macam post adik beradik jugak la haha. Tapi kali ini kita bermain dengan awan pulak. Semua ini...

Teruskan Membaca→

Seronok betul jadi orang yang kreatif ni. Mana-mana tempat boleh dijadikan kanvas untuk mencurahkan hasil seni kita. Sebelum ini kami pernah kongsikan hasil seni daripada bekas telur. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil...

Teruskan Membaca→

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan gambar-gambar kilat yang sangat menakjubkan. Kali ini pula kami ingin kongsikan gambar kilat dan bunga api yang berlaku secara serentak dan menjadi hasil seni yang sangat cantik. Kami tak...

Teruskan Membaca→

Banyak souvenir atau barang-barang kreatif yang diilhamkan daripada star wars. Dekat cisdel.com pon dah ada banyak post pasal barang-barang kreatif star wars. Sila la cari kalau berminat ye. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan...

Teruskan Membaca→
lukisan kotak telur 6

Hasil Seni Daripada Kotak Telur yang Sangat Cool

September 22, 2010 | 10 Komen

Hehehe sengaja kami tak kongsi post baru di cisdel.com ini biar korang terasa rindu pada lembu cisdel. Usaha mencari lembu cisdel akan ditamatkan pada 11.59 malam ini. Terima kasih kepada yang sudi join. Untuk post...

Teruskan Membaca→