Layari Tag "seni"→

Animatus adalah satu siri binaan arca yang sangat menakjubkan daripada seorang artis dari Korea bernama Hyungkoo Lee. Beliau telah menggambarkan bagaimana rupa skeleton watak-watak kartun klasik yang sangat terkenal seperti Bugs Bunny, Sylvester & Tweety,...

Read More →
bermain dengan awan 18

Jom Bermain Dengan Awan yang Sangat Cantik

April 29, 2011 | 8 Comments

Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan post mari bermain dengan bulan hasil kreativiti fotografer terkemuka. Post ini kira macam post adik beradik jugak la haha. Tapi kali ini kita bermain dengan awan pulak. Semua ini...

Read More →
long-live-globe

Lukisan yang Unik dan Kreatif di atas Globe

January 4, 2011 | 1 Comments

Seronok betul jadi orang yang kreatif ni. Mana-mana tempat boleh dijadikan kanvas untuk mencurahkan hasil seni kita. Sebelum ini kami pernah kongsikan hasil seni daripada bekas telur. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil...

Read More →

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan gambar-gambar kilat yang sangat menakjubkan. Kali ini pula kami ingin kongsikan gambar kilat dan bunga api yang berlaku secara serentak dan menjadi hasil seni yang sangat cantik. Kami tak...

Read More →
The-vader-project-06

Helmet Darth Vader yang Sangat Kreatif dan Cool

September 24, 2010 | 9 Comments

Banyak souvenir atau barang-barang kreatif yang diilhamkan daripada star wars. Dekat cisdel.com pon dah ada banyak post pasal barang-barang kreatif star wars. Sila la cari kalau berminat ye. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan...

Read More →
lukisan kotak telur 6

Hasil Seni Daripada Kotak Telur yang Sangat Cool

September 22, 2010 | 10 Comments

Hehehe sengaja kami tak kongsi post baru di cisdel.com ini biar korang terasa rindu pada lembu cisdel. Usaha mencari lembu cisdel akan ditamatkan pada 11.59 malam ini. Terima kasih kepada yang sudi join. Untuk post...

Read More →