OG0-092 920-247 000-M05 070-554-Csharp 070-347 000-078 E20-370 310-615 000-M93 648-385 E10-001 132-S-1002.3 HSE-VS HP0-S20 HP2-Z26 C_TFIN22_64 C2140-052 650-179 251-311 HP0-277 000-021 50-832 000-960 M2040-723 000-582 MB2-700 000-446 RH302 1K0-001 646-361 920-110 310-502 000-558 HP0-791 250-101 310-081 70-595 A2010-591 270-131 251-504 070-281 HP2-E46 1Z1-023 6203.1 70-169 050-650 HP2-T13 000-314 074-924 C2090-913 P2070-071 1Z0-311 000-527 50-895 HP0-S21 70-284 1Z1-403 ST0-052 GB0-183 000-083 E20-611 310-011 922-101 9A0-154 920-181 C_TPLM30_65 70-548-VB 251-101 1Z0-035 MB4-873 HP0-J53 1Z1-216 00M-502 000-R06 MB3-529 ST0-202 CGEIT 3I0-008 1Z1-605 HP0-T01 PK0-002 000-704 GB0-323 HP2-Z06 C2020-701 642-873 070-446 70-238 1Z1-311 P2140-020 BI0-120 HP0-771 E20-070 HP0-601 200-101 HP0-S17 1Z0-873 70-332 642-522 Seni | cisdel.com

Layari Tag "seni"→

Animatus adalah satu siri binaan arca yang sangat menakjubkan daripada seorang artis dari Korea bernama Hyungkoo Lee. Beliau telah menggambarkan bagaimana rupa skeleton watak-watak kartun klasik yang sangat terkenal seperti Bugs Bunny, Sylvester & Tweety,...

Read More →
bermain dengan awan 18

Jom Bermain Dengan Awan yang Sangat Cantik

April 29, 2011 | 8 Comments

Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan post mari bermain dengan bulan hasil kreativiti fotografer terkemuka. Post ini kira macam post adik beradik jugak la haha. Tapi kali ini kita bermain dengan awan pulak. Semua ini...

Read More →
long-live-globe

Lukisan yang Unik dan Kreatif di atas Globe

January 4, 2011 | 1 Comments

Seronok betul jadi orang yang kreatif ni. Mana-mana tempat boleh dijadikan kanvas untuk mencurahkan hasil seni kita. Sebelum ini kami pernah kongsikan hasil seni daripada bekas telur. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil...

Read More →

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan gambar-gambar kilat yang sangat menakjubkan. Kali ini pula kami ingin kongsikan gambar kilat dan bunga api yang berlaku secara serentak dan menjadi hasil seni yang sangat cantik. Kami tak...

Read More →
The-vader-project-06

Helmet Darth Vader yang Sangat Kreatif dan Cool

September 24, 2010 | 9 Comments

Banyak souvenir atau barang-barang kreatif yang diilhamkan daripada star wars. Dekat cisdel.com pon dah ada banyak post pasal barang-barang kreatif star wars. Sila la cari kalau berminat ye. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan...

Read More →
lukisan kotak telur 6

Hasil Seni Daripada Kotak Telur yang Sangat Cool

September 22, 2010 | 10 Comments

Hehehe sengaja kami tak kongsi post baru di cisdel.com ini biar korang terasa rindu pada lembu cisdel. Usaha mencari lembu cisdel akan ditamatkan pada 11.59 malam ini. Terima kasih kepada yang sudi join. Untuk post...

Read More →