Layari Tag "movie"→

Keluarga Simpsons atau The Simpsons merupakan watak kartun yang sangat popular sepanjang zaman. Ia juga sering dijadikan parodi untuk mengutuk atau menjadikan sesuatu isu lebih menarik dan kelakar. Sebelum ini kami pernah kongsikan post bila...

Teruskan Membaca→

Kepada yang tak kenal atau tak tau pasal movie yang bertajuk Pixar’s Cars ini, sila google terlebih dahulu ye sebab post ini akan banyak cerita pasal cars 2. Ada ura-ura mengatakan bahawa cerita Cars 2...

Teruskan Membaca→

Semenjak trailer Pirates of Caribbean 4 keluar, banyak blog yang berlumba-lumba nak kongsikan trailer tu. Kami minat Pirates of Caribbean dan tak nak lepaskan peluang jugak. Tapi dengan cara cisdel.com hehehe. Daripada kongsikan 1 trailer...

Teruskan Membaca→

Pasti ramai diantara kita yang mempunyai koleksi simpanan mainan tak kira jantina atau umur. Ada juga diantara kita yang bila dah meningkat dewasa baru nak kumpul toys kerana membalas dendam tak mampu nak beli masa...

Teruskan Membaca→

Kami percaya, dikalangan pembaca pasti ramai peminat Iron Man sama seperti kami. Kagum tengok suit Iron Man yang macho dan sangat kacak tu. Post kali ini kami ingin kongsikan video Iron Baby iaitu Iron Man...

Teruskan Membaca→

Suatu ketika dahulu kami pernah berkongsi tentang evolusi batmobile sepanjang zaman. Kali ini kami ingin kongsikan pula senarai lengkap kereta-kereta yang pernah digunakan oleh ajen perisik 007 James Bond dalam filem beliau. Semoga korang kagum...

Teruskan Membaca→