70-497 MA0-100 HP2-B84 TB0-106 HP2-K01 HP2-H09 HP2-Z04 C2180-377 1Z0-272 000-M80 A2030-283 00M-648 MB2-634 000-R15 646-205 000-782 MSC-122 P2050-006 650-026 000-N34 642-845 HP2-Z20 M2180-660 70-622 646-003 070-315 C2010-578 HP2-B46 000-654 ST0-072 250-314 C2180-607 EC1-350 COG-645 000-028 HP2-K16 LOT-848 070-561 000-209 070-226 920-136 922-109 98-366 070-639 920-139 000-733 JN0-531 646-227 ASC-091 HP2-E27 000-218 E20-495 HIO-201 P_HCMTM_64 000-228 BH0-004 HP0-P21 A01-250 GB0-190-English P2090-095 070-668J HP0-S23 070-632 JN0-350 310-027 LOT-927 156-715.70 ST0-058 COG-480 C2090-619 1Z0-212 70-665J 646-229 1Z0-226 646-230 N10-005 70-685 UM0-401 C2140-137 P2080-034 132-S-911 HP3-C29 070-521 HP0-M15 HP2-T24 70-542-Csharp HIT-001 NS0-504 000-702 1Z0-519 050-632 A2090-550 000-M221 HP2-H20 1D0-435 1Z0-040 642-352 A2180-189 000-706 70-561-Csharp Movie | cisdel.com

Layari Tag "movie"→

Simpsons Kill Bill

Bila Simpsons Berlakon dalam Filem-filem Terkenal

December 28, 2011 | 1 Comments

Keluarga Simpsons atau The Simpsons merupakan watak kartun yang sangat popular sepanjang zaman. Ia juga sering dijadikan parodi untuk mengutuk atau menjadikan sesuatu isu lebih menarik dan kelakar. Sebelum ini kami pernah kongsikan post bila...

Read More →

Kepada yang tak kenal atau tak tau pasal movie yang bertajuk Pixar’s Cars ini, sila google terlebih dahulu ye sebab post ini akan banyak cerita pasal cars 2. Ada ura-ura mengatakan bahawa cerita Cars 2...

Read More →

Semenjak trailer Pirates of Caribbean 4 keluar, banyak blog yang berlumba-lumba nak kongsikan trailer tu. Kami minat Pirates of Caribbean dan tak nak lepaskan peluang jugak. Tapi dengan cara cisdel.com hehehe. Daripada kongsikan 1 trailer...

Read More →

Pasti ramai diantara kita yang mempunyai koleksi simpanan mainan tak kira jantina atau umur. Ada juga diantara kita yang bila dah meningkat dewasa baru nak kumpul toys kerana membalas dendam tak mampu nak beli masa...

Read More →

Kami percaya, dikalangan pembaca pasti ramai peminat Iron Man sama seperti kami. Kagum tengok suit Iron Man yang macho dan sangat kacak tu. Post kali ini kami ingin kongsikan video Iron Baby iaitu Iron Man...

Read More →

Suatu ketika dahulu kami pernah berkongsi tentang evolusi batmobile sepanjang zaman. Kali ini kami ingin kongsikan pula senarai lengkap kereta-kereta yang pernah digunakan oleh ajen perisik 007 James Bond dalam filem beliau. Semoga korang kagum...

Read More →